szellemváros munkagép bezárás játék elhanyagolás Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai Vidámpark nem a legvidámabb arcát mutatja most...

Rendetlenség, szanaszét heverő játékok, elhanyagoltság, munkagépek – így fest most az egykori Vidámpark, amely kezd egy szellemvároshoz hasonlítani – írja a 14.kerület.ittlakunk.hu, ahol a szomorú képeket is megnézhetitek.

Az egykori hullámvasút Forrás: MTI

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 175 éves Vidámpark szeptember 30-án végleg bezárta a kapuit. A tervek szerint az új tulajdonos, az állatkert továbbra is tervezi fenntartani, illetve üzemeltetni azokat a klasszikus játékokat, amelyek még az egykori Angolparkból, vurstliból származnak. Ezek mellett újdonságokkal is készülnek, például meseparkot hoznának létre. A park bezárásáról tavaly novemberben döntött a Fővárosi Közgyűlés. Tarlós István főpolgármester korábban úgy nyilatkozott: a Vidámpark látogatottsága az utóbbi 20 évben rohamosan csökkent, 2007 óta szinte megfeleződött az érdeklődők száma.

Az utolsó fotók a Vidámparkrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130930-sokan-latogattak-ki-vasarnap-a-szeptember-30an-vegleg-bezaro-vidamparkba.htmlMeseparkot terveznek a Vidámpark helyérehttp://www.life.hu/szorakozz/20130919-csaladi-szorakoztatopark-es-meseparkot-tervezne-a-vidampark-helyen-az-allatkert.htmlVidámpark: elindult a visszaszámláláshttp://www.life.hu/szorakozz/20130905-szeptember-30an-vegleg-bezar-a-budapesti-vidampark.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.