Elsötétült a TV2 képernyője

Forrás: thinkstock -
sugárzás TV2 ORTT elsötétítés Joshi Bharat képernyő műsorsugárzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 2-án déltől éjfélig egy korábbi ORTT-büntetés miatt nem sugároz műsort a TV2. 

Január 2-án déli 12 órától éjfélig elsötétül a TV2 képernyője. A nemrégiben eladott csatorna éjfélkor kezd adni megint, akkor egy késői Tények látható majd, amit a Célkeresztben sorozat egy epizódja követ.

Illusztráció Forrás: thinkstock

2009-ben az ORTT (Országos Rádió és Televízió Testület) egy Joshi Bharat-adás miatt 12 órás elsötétítésre büntette a TV2-t, a csatorna azonban nem tartotta jogosnak a döntést, fellebbezett, bírósághoz fordult. Ez az ügy zárult le nemrég.

Vonatjegyre se telik Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-anyagi-problemakkal-kuzd.htmlTóth Gabi kifakadthttp://www.life.hu/legykepben/20131230-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-a-facebookon-fakadt-ki.htmlÖsszeomlott Szita Bence édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20131229-osszeomlott-a-brutalisan-meggylkolt-szita-bence-edesanyja.htmlKrasznai Tünde magányra vágyotthttp://www.life.hu/legykepben/20131229-az-rtl-klub-x-faktoranak-dobogosa-krasznai-tunde-maganyra-vagyott-es-alberletet-keres.htmlTaxisként dolgozik Szulák Andrea párjahttp://www.life.hu/legykepben/20131230-szulak-andrea-szineszno-enekesno-parja-gabor-taxiskent-dolgozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.