Híres szerelmi jelenetek kutyával

csók kutya jelenet fotósorozat klasszikus Chicago filmtörténet romantikus szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Naka főnöke kutyájával élte át a klasszikus romantikus filmek leghíresebb jeleneteit. Az eredmény vicces, kicsit nem normális, de azért szeretjük nagyon!

Újragondolta egy férfi a klasszikus szerelmi filmek legromantikusabb jeleneteit - méghozzá egy ebbel. Chris Naka vicces fotósorozata főnöke kuvaszával, Wrigley-vel a hírek szerint munkatársai ötlete volt, akik egy nap azt kérték a chicagói fiatalembertől, pózoljon egy kép erejéig úgy, mint Leonardo DiCaprio és Kate Winslet a Titanic egyik filmjelenetében.

Forrás: Courtesy Chris Naka/Sony Picture

A projekt, amelynek részei mind a 10-15 perces ebédszünetekben készültek, azóta már számtalan híres film még híresebb pillanatát örökítette meg, a Szerelmünk lapjaitól kezdve (lásd fenti felvétel) a Ghoston át. Avicces képeket ide kattintva te is megtekintheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.