Bao Bao Amerika új sztárja

Forrás: AFP/Getty Images/Paul J. Richards -
állat videó Egyesült Államok fogság panda gondozó állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt az amerikaiak cukiságmérője: ismerd meg Bao Baót, a pandamacikölyköt.

Egész Amerika lázban ég az immár négy hónapos pandamaci, Bao Bao hétfői első médiaszereplése óta.

Bao Bao, a négyhónapos pandakölyök Forrás: AFP/Getty Images/Paul J. Richards

Bao Bao, aki az amerikai nemzeti állatkert második fogságban született pandája, nemrég kezdett el tanulni járni, gondozói szerint olyan, akár egy kis játékmackó. Nézd meg az alábbi videóban, hogyan cukiskodik Bao Bao:

Egy panda első találkozása kölykével - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130814-egy-tajpeji-allatkert-pandamamaja-eloszor-talalkozott-kicsinyevel-video.htmlPandabébi született a San Diegó-i állatkertbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120923-pandabebi-szuletett-a-san-diegoi-allatkertben.htmlKorosodó pandamamának tűnt a színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120621-korosodo-panda-mamanak-tunt-a-szineszno-heti-beautymustra.htmlPandamacik érkeztek Franciaországbahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120117-pandamacik-erkeztek-franciaorszagba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.