Ugatóleckéket vesz gazdájától a huskykölyök

videó kölyökkutya tanulás ugatás gazdi husky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 20 napos kis blökinek van még mit tanulnia. Tündéri videó.

Újabb cukiságra bukkantunk. Azt hittük, a szirénázó golden retrievernél már nem láthatunk édesebbet, de tévedtünk. Az alábbi videóban az alig 20 napos husky kölyökkutya kis tulajdonosa hasán tanul ugatni. A gazdi először bemutatja neki a vonyítást, majd az apróság kissé bátortalanul leutánozza. Szerinted hogy megy neki? Nézd meg a szívet melengető videót és döntsd el!

Szirénázó kutya – vicces videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20140108-szirenazo-auto-hangjat-utanozza-egy-golden-retriever-kutya-video.htmlBao Bao Amerika új sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20140107-bao-bao-pandamaci-kolyok-az-amerikai-nemzeti-allatkert-masodik-fogsagban-szuletett-pandaja-video.htmlLesz Szex és New York 3?http://www.life.hu/szorakozz/20140109-sarah-jessica-parker-amerikai-szineszno-es-kristin-davis-amerikai-szineszno-szeretne-folytatni-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.