Tereh Öcsi felkarolta Krasznai Tündét

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor Bálint Antónia énekesnő Krasznai Tünde Első Emelet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor utolsó adásainak próbáján ismerkedett meg egymással az Első Emelet zenekarvezetője és Krasznai Tünde. Tereh István egy feszült szituációban állt Tünde mellé, és azóta is segíti.

Bálint Antónia exe így emlékszik vissza a decemberben történtekre.

"A fellépés kamerapróbája zajlott, amikor azt láttam, hogy sírva kirohant a stúdióból. Nem tudom megmagyarázni, de jött egy szikra, hogy nekem utána kell mennem. Megtettem, beszélgetni kezdtünk, és sikerült megnyugtatnom. Azon a héten egyre többet beszélgettünk, és ahogy vége lett a műsornak, ez nem maradt abba, eldöntöttünk, hogy együtt dolgozunk"mesélte István a Blikknek, aki még az albérletkeresésben is segít Tündének. Mint ahogyan megírtuk, a lány egyelőre a Fat Phoenix dobosánál, Gáspár Gergőnél lakik.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Én nagyon ritkán nyílok meg valakinek, de neki valahogy olyan energiái voltak, hogy ez jött magától" – kommentálta Tünde, akinek az is sokat nyomott Tereh felé a latba, hogy régi barátja mentorának, Geszti Péternek.

Krasznai Tünde Gáspár Gergőhöz költözötthttp://www.life.hu/legykepben/20140106-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnoje-krasznai-tunde-a-fat-phoenix-dobosahoz-gaspar-gergohoz.htmlKrasznai Tünde magányra vágyotthttp://www.life.hu/legykepben/20131229-az-rtl-klub-x-faktoranak-dobogosa-krasznai-tunde-maganyra-vagyott-es-alberletet-keres.htmlBarátainál húzza meg magát Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131223-krasznai-tunde-a-2013-as-x-faktor-3-helyezettje-baratainal-huzza-meg-magat-budapesten-amig-nem.htmlKrasznai Tünde mellé állt Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20131216-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-melle-allt-szepesi-niki-a.htmlKrasznai Tünde esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20131214-krasznai-tunde-az-x-faktor-harmadik-helyezettje-danics-dora-es-a-bytheway-a-ket-dontos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.