Igazi panda utazott a repülőn

Forrás: facebook -
medve állat Kína ketrec Japán repülőgép panda gondozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hittünk a szemüknek, amikor rábukkantunk a cuki képre, amelyen egy élő pandamaci a gondozójával utazik a repülőgépen.

A kedves medvét nem zárták be ketrecbe és tették raktárba, ahogy más állatokkal szokták. A pandát a kínaiak küldték diplomáciai követként Japánba és mivel a barátságot jelképezi, ezért abszurd lett volna fogságban szállítani.

A panda és gondozója utazás közben Forrás: facebook

A maci a gépen gondozója társaságában pelenkában, biztonsági övvel bekötve utazott. Ebédre pedig finom bambuszt szolgált fel neki a személyzet. Bár ez a kép még csak elméletben létezik, remélnykedve várjuk a percet amikor végre egy igazi pandamacival utazhatunk a repülőgépen.

Az album, amire szexelni fogsz - zenék télrehttp://www.life.hu/szorakozz/20140114-zeneajanlo-az-album-amire-szexelni-fogsz-zenek-telre.htmlEgy panda első találkozása kölykével - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130814-egy-tajpeji-allatkert-pandamamaja-eloszor-talalkozott-kicsinyevel-video.htmlPandabébi született a San Diegó-i állatkertbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120923-pandabebi-szuletett-a-san-diegoi-allatkertben.htmlPandamacik érkeztek Franciaországbahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120117-pandamacik-erkeztek-franciaorszagba.html"Úgy nézek ki, mint egy pandamaci" - Marcsi szemhéjplasztikát nyerthttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111021-aesthetica-atalakitas-marcsi-szemhejplasztikat-nyert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.