Milyen pezsgővel ünnepelnek a sztárok?

Forrás: 2014 Larry Busacca/NBC/NBCU Photo Bank/Larry Busacca/Nbc/Nbcu Photo Bank -
jótékony cél jótékonysági akció Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio vörös szőnyeg pezsgő palack
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio a Golden Globe-díjátadó után ezer dolláros champagne-nyal ünnepelte frissen nyert Glóbuszát a vörös szőnyegen, ahol Hollywood többi sztárjához hasonlóan ő is koccintott a nemes nedűvel. A mindössze két decis mini palack ezer dollárt hozott a színész által kiválasztott alapítványnak.

A Golden Globe szupersztárjai örömmel fogadták el a „filmszínház champagne”-aként ismert Moët & Chandon meghívását, amely jótékony céllal értékesítette palackjait, a bevételt a hírességek által kiválasztott alapítványoknak utalva át. Az ötlet valóban nagy durranás, idén León kívül Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, Matthew McConaughey, a Naomi Watts-Liev Schreiber páros és a ragyogó Amber Heard is emelte poharát a jeles esemény alkalmából.

Naomi Watts és Liev Schreiber Forrás: Getty Images for Moet & Chandon/2014 Michael Kovac/Michael Kovac

Az akció keretében ezertől ötezer dollárig támogathattak egy-egy nemes célt - miközben persze azért igyekeztek minél elegánsabban pózolni a sikkes palackokkal. Nem kérdés, hogy ezzel a feladattal - mármint a pózolással - Leonardo DiCaprio könnyedén megbirkózott, hiszen mára tökélyre fejlesztette testkultúráját, ahogyan azt A Wall Street farkasának táncjelenetében visszavonhatatlanul bizonyította.

És az sem kérdés, hogy senki nem tud annyira ellenállhatatlan mosollyal az arcán pezsgővel kínálni, ahogy a másik tavalyi kasszasiker, A nagy Gatsby címszereplőjeként tette.

Amíg Daniel Craig (James Bond) a Bollinger champagne-t kóstolgatta, Gatsbyéknél a Moët & Chandon ház vendégszerepelt a féktelen partijelenetekben. Lassan maga a márka is bezsebelhetne egy díjat, hiszen több száz filmben „statisztált” már, köztük az ikonikus Délutáni szerelemben (1957, rendezte Billy Wilder) vagy a Micsoda nőben (1990, Garry Marshall) és a Titanicban (1997, James Cameron).

Leonardo DiCaprio Forrás: Getty Images for Moet & Chandon/2014 Michael Kovac/Michael Kovac

De bármennyire csillogó is a sztárok élete, champagne-t még ők is csak munkaidőn kívül kaphatnak. A most díjazott A Wall Street farkasában például gyömbér és szóda keverékkel utánozták a Dom Pérignon színét és pezsgését – számolt be a forgatás kulisszatitkairól az egyik feltűnően csinos epizódszereplő a New York Postnak. Legalább nem marta ki az orrukat, mint a kokainként felszippantott C-vitamin…

Matt Damon és felesége Forrás: 2014 Larry Busacca/NBC/NBCU Photo Bank/Larry Busacca/Nbc/Nbcu Photo Bank

A Golden Globe-díjátadó utáni fogadáson azonban végre valódi finomsággal, a 2004-es évjárattal töltötték meg Leo poharát, és méretes magnum üvegekből kínálták a hangulatfokozót. A Golden Globe hivatalos champagne-a egy szerény statisztikával értékelte az eseményt: a díszes hollywoodi társaság számára 1500 minit, 125 karton Magnumot és 150 palack rosét szállítottak le. Vajon mi várható novemberben, Leonardo DiCaprio 40. születésnapján?

Végre Leonardo DiCaprio is díjat kapott!http://www.life.hu/szorakozz/20140113-leonardo-dicaprio-vigjatek-kategoriaban-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-aranyglobuszt.htmlGolden Globe: Cate Blanchett és Matthew McConaughey a legjobbakhttp://www.life.hu/szorakozz/20140113-golden-globe-2014-dijazottak-listaja.htmlA legszebb sminkek és hajak a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/20140114-a-legszebb-sminkek-es-frizurak-a-golden-globe-dijatadon.htmlEllesett pillanatok a 71. Golden Globe díjátadórólhttp://www.life.hu/life/galeria/20140113-ellesett-pillanatok-a-71-golden-globe-dijatadorol.htmlPalácsik Timi ragyogott a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20140113-andy-vajna-felesege-palacsik-timi-a-golden-globe-on-keszult-kepet-posztolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.