Működő jégautót készítettek

jég világcsúcs autó kisteherautó demonstrálás Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jégből építettek kisteherautót Kanadában. A szerkentyűvel azt mutatták be, hogy létezik olyan akkumulátor, ami bírja a mínusz 40 fokot.

Egy áruházlánc rukkolt elő az ötlettel, hogy építenek egy jégből készült autót, amelybe belehelyezik a különlegesen strapabíró akkumulátort. Az extrém járgány megépítéséhez 5000 kilogramm jeget használtak fel. Bár az elkészült pick up kisteherautónak valóban működött az akkumulátora, a sebessége 20 km/órára korlátozódott. Persze így is új világcsúcsot állítottak fel az autó megalkotói, mivel eddig ennél nagyobb tempóval önerejéből, jégből készült autó nem ment.

A jeges járgánycsodáról készített videót itt nézheted meg:

Vagina és pénisz a pirítóson (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140117-a-burnt-impressions-marka-kenyerpiritoi-vaginat-es-peniszt-egetnek-a-piritosba.htmlSztriptíztáncost kért 100. születésnapjára (+18)http://www.life.hu/szorakozz/20140116-doris-deahardie-brit-no-sztriptiztancos-ferfit-kert-100-szuletesnapjara.htmlStinggel énekel duettet a Robert Downey Jr: Videó!http://www.life.hu/szorakozz/20140118-robert-downey-jr-a-vasember-sztarja-stinggel-ad-elo-egy-duettet-az-enekes-60-szuletesnapjan.htmlBalhézott Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-shia-labeouf-amerikai-szinesz-egy-londoni-kocsmaban-balhezott-egy-ismeretlen-ferfival.htmlErotikus klipet forgattak a dívákhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-rhianna-es-shakira-enekesnok-erotikus-klipet-forgattak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.