Megtalálták a japán utazó Pesten ellopott biciklijét

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Magyarorszg turista kerékpár Japán bicikli Budapest lopás világutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére megtalálták a japán világutazó, Josihiro Simada ellopott biciklijét - tájékoztat az Origo Indulási oldal.

A rendőrség bejelentette, hogy egy XVII. kerületi piacon megtalálták Josihiro Simada múlt hét pénteken ellopott kerékpárját.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Rúzs miatt parkolt rokkantkártyával az RTL sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140125-liptai-cludia-utan-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-koszta-alexa-is-rokkantkartyaval-parkolt.htmlMár halálos áldozatot is követelt a sűrű hóeséshttp://www.life.hu/gyogyulj/20140125-egy-ferfit-a-suru-hoesesben-utott-el-egy-szemelygepkocsi-hodmezovasarhely-kozeleben.htmlNagyon hasonlítanak csemetéik a sztárszülőkrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20140125-sarah-michelle-gellar-es-freddie-prinze-jr-gyermekeik-nagyon-hasonlitanak-a-szuleikre.htmlTündéri családi fotó: Így közlekedik Nánási Micihttp://www.life.hu/anyaskodj/20140125-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-nanasi-mici-hatalmasat-nott.htmlNagy ötlet: vidd az irodába a kiállítást! http://www.life.hu/szorakozz/20140124-nagy-otlet-interju-vidd-az-irodaba-a-kiallitast.htmlCserpes Laura a mélybe veti magáthttp://www.life.hu/szorakozz/20140124-indul-a-dal-ebbol-az-alkalombol-a-resztvevok-arrol-vallottak-mit-tesznek-majd-meg-ha-a-dontobe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.