A legvagányabb nyuszi – hihetetlen videó!

farm cukiság terelés videó nyuszi Svédország juh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juhokat terelő vadászkutyának állt egy nyuszi. A cuki nagyfülű kiváló juhásznak bizonyult.

Nem sokat teketóriázott egy észak-svédországi farmon a gazdik kedvence. Fogta magát és úgy döntött, rendet tesz a juhok között. Champis, a vagány nyúl ide-oda terelgette a nála sokkal nagyobb növésű négylábú barátait, láthatóan hatalmas sikerrel. Ugyanis a juhok időnként még meg is hátráltak a harcias nyuszitól, akiről itt nézheted meg a videót:

Végre van Grammy-díja a Led Zeppelinnek is!http://www.life.hu/szorakozz/20140127-vegre-van-grammy-dija-a-led-zeppelinnek-is-beszamolo-a-zenei-dijatadorol.htmlMeztelenre vetkőzött Taylor Momsenhttp://www.life.hu/szorakozz/20140123-taylor-momsen-amerikai-enekesno-es-szineszno-a-the-pretty-reckless-uj-albumanak-boritojan-meztelen.htmlVáratlan fordulatok hete - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20140124-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-michael-schumacher-valovilag-6-majka-a-nagy-duett-katalin.htmlMagyarul is énekelnek a Disney-filmbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20140124-a-jegvarasz-cimu-disney-rajzfilm-betedalaban-25-nyelven-koztuk-magyarul-is-enekel-a-foszereplo.htmlEkkora Ben Affleckéhttp://www.life.hu/szorakozz/20140120-ben-affleck-amerikai-szinesz-ferfiassagat-meltattak-a-producers-guild-of-america-dijatadojan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.