Magyarországra jön David Hasselhoff

Forrás: AFP -
Hungaroring KITT Knight Rider Mogyoród David Hasselhoff turné retró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch sztárja olyan világsztárokkal lép fel Mogyoródon augusztus 29-én, mint Samantha Fox vagy Rick Astley. De látható lesz az eseményen a Knight Rider-sorozatból jól ismert szuperautó, Kitt is.

Retró-rajongók, figyelem! Nyár végén a mogyoródi Hungaroringre érkezik David Hasselhoff új turnéja. A nyolcvanas, kilencvenes évek sztárjait felvonultató eseményen Hasselhoff mellett olyan hírességek lépnek majd színpadra, mint Samantha Fox, Rick Astley vagy a 2 Unlimited. Sőt, a hírek szerint a beszélő csodakocsi, Kitt is ellátogat hozzánk.

Forrás: AFP

Íme a rendezvény beharangozó videója, amivel előre hangolhattok a gigantikus bulira.

Édes csókok, gáláns ajándékok hétvégéje jön http://www.life.hu/kult/20140212-kulturalis-programajanlo-februar-13-es-17-kozott.html Néhány különleges meglepetést és programot tartogat ez a hétvége, szemezgess a Life.hu-val! Kult -- Jason Statham Budapesten kémkedik http://www.life.hu/kult/20140211-jason-statham-szinesz-magyarorszagra-jon-forgatni-paul-feig-rendezo-legujabb-susan-cooper-filmjeben.html A sármos színész legújabb filmjét nálunk forgatja majd. Kult -- Együtt zenélni, együtt alkotni jó! http://www.life.hu/kult/20140206-kulturalis-programajanlo-egyutt-zenelni-egyutt-alkotni-jo.html A Life.hu heti kulturális ajánlójának legfőbb üzenete, hogy mindannyian közelebb állunk egymáshoz, mint azt a mindennapokban gondolnánk. No de arra van a művészet, hogy ezt megmutassa! Kult Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.