Rihanna lopott, beperelték

Forrás: Rihanna - Youtube, Fotó: Philipp Paulus -
fotóművész lopás Rihanna énekesnő sztár klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philipp Paulus beperelte Rihannát. A német származású fotóművész állítása szerint az énekesnő S&M című dalához készült klip bizonyos részeinél az ő divatfotóit másolta le.

Az inspiráció és másolás közötti vékony határvonal miatt egyre többször kapjuk fel a fejünket a jelenlegihez hasonló hírekre. Nemrég a hazai sajtó volt hangos két magyar divatmárka vitájától, most pedig egy német származású divatfotós vádolja a világ egyik legismertebb popénekesnőjét. Philipp Paulus nem kevesebbet állít, minthogy Rihanna tőle lopott bizonyos jeleneteket egyik klipjéhez, amelyet már 49 millióan láttak a YouTube-on.

Forrás: Rihanna - Youtube, Fotó: Philipp Paulus

A művész nem érti, hogy az olyan nagy világsztárok, mint Rihanna, miért nem engedhetnek meg maguknak egy olyan kreatív igazgatót, aki egyedi koncepcióval és megvalósítással áll elő. Azt is elmondta, hogy ő maga nagyon tiszteli Rihanna zenei tehetségét, cserébe jó lenne, ha Rihanna is tisztelné az ő és más tehetségek munkásságát és nem másolná azokat, hogy a saját vagyonát gyarapítsa.

Nem sokkal korábban David LaChapelle sztárfotós is jelezte, hogy a szóban forgó klipben nyolc fotóját véli felfedezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.