Már kigurították a vörös szőnyeget Hollywoodban

Forrás: theacademy -
Oscar-gála díjkiosztó gála Hollywood vörös szőnyeg előkészület Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában tart a készülődés a filmvilág legnagyobb eseményére, az Oscar-gálára.

Vasárnap lesz a filmes szakma legjelentősebb eseménye és egyben legnagyobb durranása, a 86. Oscar-ceremónia a Dolby Színházban. Hollywoodban így most mindenki nyüzsög, készülődik, február 26-án pedig már leterítették a világ egyik leghíresebb vörös szőnyegét, amelyen hamarosan olyan világsztárok lépdelnek majd, mint Angelina Jolie vagy Leonardo DiCaprio. Mi már alig várjuk a díjkiosztót!

Vajon idén miben tündökölnek a sztárok? Kattints ide galériánkért! Forrás: theacademy

Szállj és rettegj velünk! - borzongás a repülőgépenhttp://www.life.hu/kult/20140225-repulogepes-katasztrofafilmeket-mutatunk-be-a-non-stop-filmpremier-kapcsan.htmlNéha a tömegközlekedés is szörnyen veszélyessé tud válni - főleg, ha az utazás eszköze egy törékeny fémhenger, az utazás helyszíne pedig több ezer méter magasan van a levegőben. A mozikba érkező, Non-stop című gépeltérítős Liam Neeson-thriller kapcsán osszegyűjtöttük kedvenc filmjeinket a polgári repülőjáratok húzós helyzeteiről.Kult--Elhunyt a Szellemirtók szereplőjehttp://www.life.hu/kult/20140224-meghalt-harold-ramis-a-szellemirtok-film-iroja-es-szereploje.htmlHosszú betegség után, 69 éves korában hunyt el Harold Ramis amerikai színész, forgatókönyvíró, aki többek között a Szellemirtók című film írója és szereplője volt.KultPély Barna: "Folyamatosan önmagamat keresem a zenében"http://www.life.hu/kult/20140222-pely-barna-folyamatosan-onmagamat-keresem-a-zeneben-kulturcsemege.htmlA héten Pély Barnával, a United és a B the First együttes frontemberével készült a Kultúrcsemege - a Life.hu kulturális ajánlója hazánk élvonalbeli művészeivel.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.