Magyar Érdemrend Széchenyi-díj Mácsai Pál Áder János Kovács Kati Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áder János államfő pénteken átadta a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseit.

A Kossuth-nagydíjat Jókai Anna író kapta. Húsz művésznek ítéltek oda Kossuth-díjat, egyebek mellett Hámori Ildikó Jászai Mari-díjas színművésznek, Mácsai Pál Jászai Mari-díjas színművésznek, rendezőnek, az Örkény István Színház igazgatójának, Kovács Kati előadóművésznek, dalszövegírónak.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Az államfő a Kossuth-díjat megosztva adományozta a Vujicsics Együttes tagjainak: Borbély Mihálynak, Brczán Miroszlávnak, Eredics Áronnak, Eredics Gábornak, Eredics Kálmánnak, Szendrődi Ferencnek, Vizeli Balázsnak – írja az Origo.hu.

Széchenyi Nagydíjjal tüntették ki John Lukacs magyar származású történészt, 19-en pedig Széchenyi-díjat kaptak. A Magyar Érdemrendet 29-en vehettek át.

Mégsem Kállay-Saunders képviseli hazánkat az Eurovízión?http://www.life.hu/kult/20140313-megsem-kallay-saunders-kepviseli-magyarorszagot.htmlMég mindig sokan aggódnak a verekedésbe keveredetténekes indulásáért. Most az a hír röppent fel, hogy egy 16 éves zenész képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.KultFotó: Rostás Bianka/Life.huÚjra jön Isaura, a rabszolgalányhttp://www.life.hu/kult/20140313-az-m3-anno-nevu-csatorna-ujravetiti-a-rabszolgasors-cimu-telenovellat-a-foszerepben-isauraval.htmlAz M3 Anno csatornán hamarosan elindítják a Rabszolgasors című nagysikerű telenovellát – értesült a tv.hir24.hu.KultOrigoIrány a természet: kúszva, mászva, esetleg úszva is megközelítheted!http://www.life.hu/kult/20140312-kulturalis-programajanlo-marcius-13-21.htmlVégre itt a tavasz, irány a szabad levegő! Szervezz sportos programokat a Life.hu-val!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.