halálfélelem halál Lorán Lenke élet színésznő egészség Csala Zsuzsa sors Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig megőrizte jókedvét Lorán Lenke, az viszont nagyon megrendíti, hogy sorra veszíti el a kollégáit, legutóbb, február 22-én barátnőjét, Csala Zsuzsát - tájékoztat a Blikk.

"Nagyon felkavar, és fel sem tudom fogni, hogy ennyi az élet. Szeretem azt gondolni, hogy a kollégák nem mentek el, itt vannak, csak már nem beszélünk telefonon, és nem találkozunk. Ha valakinek a halálhírét hallom, mindig eszembe jut, hogy én sem vagyok már gyerek, és kétségbe vagyok esve, hogy ki lesz a következő. Félek a haláltól, szeretném, ha nem kínozna meg. Inkább csak köszönjön, hogy jó napot, de azt, hogy milyen nap van, már ne tudjam kimondani. Nekem is nehéz sokszor jókedvűnek lennem, mert bizony én is tudok magam alatt lenni"

Lorán Lenke Forrás: MTI

A Jászai Mari-díjas színésznő maga is csodálja, hogy ilyen kegyes hozzá a sors, hogy még ennyi idősen is jól szolgál az egészsége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.