Kulisszatitkok és fejlövés - filmes trükkök belülről

filmstúdió videó Katz Dávid Korda stúdió smink kulisszatitkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu száguldó riportere, Katz Dávid az etyeki Korda Filmstúdióban járt, megleste a kulisszatitkokat, és fejlövést kapott.
VV Ádám kiteríti lapjait: így szexelnek a villában a többiek!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140317-a-vv6-bol-kiesett-adam-nem-tartja-magaban-a-villalakok-titkait.htmlA Life.hu száguldó riportere, Katz Dávid ezúttal a VV6 vasárnap kiesett játékosát, VV Ádámot kérdezte. A srác majdnem felhúzta magát a szexuális szokásait firtató kérdéseken, de aztán belátta, hogy felesleges: csak úgy áradt belőle a szó, és ő aztán tudja mit beszél. Semmi sem maradhat többé titokban, se a többiek péniszmérete, se az, hogy melyik lány jött be neki, úgy. És annyira mélyen.Katz Dávid--Ikertestvéreknél a pénisz mérete is egyező?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20131229-2013-legpimaszabb-kerdesei-katz-david-a-life-hu-riportere-osszefoglalo-video.htmlIlyen és ehhez hasonló kérdésekkel sokkolta a Life.hu sztárriportere 2013-ban a magyar celebeket. Nem csoda, ha Tóth Gabi nekiment (ez benne van a videóban is), Palácsik Tímea hirtelen elárulta, mennyire tartja szépnek Andy Vajnát, és az is kiderült, ki nem szeretné, hogy emberi ürülék landoljon a testén. Nézzétek és élvezzétek!Katz DávidSzingliként, vagy párban szexelünk többet?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20131212-katz-david-a-life-hu-riportere-a-josephine-film-kapcsan-kerdezte-szily-norat-es-erdelyi-monikat.htmlFérfiszinglik, női szinglik, tehetetlenség, Bridget Jones, és a konklúzió, hogy minden szingli fél egy újabb csalódástól. A Life.hu sztárszerzői és olvasói együtt nézték meg premier előtt a Joséphine című filmet, Katz Dávid riporter pedig kérdezett.Katz Dávid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.