Elmarad a Hegyalja Fesztivál

Forrás: MTI/Balázs Attila -
közlemény Facebook elmaradás Hegyalja Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fesztivál területén "folytatott és tervezett munkálatok következtében" nem lesz idén Hegyalja Fesztivál" – jelentették be a rendezvény hivatalos Facebook-oldalán.

"A végsőkig küzdöttünk ennek elkerülése érdekében, de sajnos a döntés elkerülhetetlenné vált. Nincs olyan lehetőség, amellyel megváltoztathatnánk a dolgok állását" – írták.

Hegyalja Fesztivál, Biohazard Forrás: MTI/Balázs Attila

A Facebookon a kommentek között többször megerősítették, hogy nem vicc és nem kamu, valamint azt is, hogy nem pénzügyi okok állnak a háttérben. Többen felvetették, hogy máshol is meg lehetne rendezni a fesztivált. Erre azt válaszolták, hogy "a környéken nem állt rendelkezésre olyan terület, amely 100 százalékig megfelelt volna a szigorú előírásoknak. Ha más városban, más régióban lett volna megtartva, az már egy teljesen más fesztivál lett volna." Rakamaz-Tokajon tavaly már a 14. fesztivált tartották, számos nemzetközi fellépővel; a Hegyalja az egyik legnagyobb, nem a Sziget által szervezett fesztivál - írja a quart.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.