Wild Beasts Deadmau5 fellépő fesztivál Mount Kimbie Crystal Fighters Sziget 2014 Axwell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014-es felhozatalából. Jön a világ legjobb DJ-i között számon tartott cuki egérfejéről elhíresült Deadmau5, hogy egy gigantikus show-val beindítsa a szigethangulatot.

Érkezik még Magyarország legnagyobb fesztiváljára a DJ Mag listás Axwell, a legnagyobb fesztiválok keresett sztárja, a Bombay Bicycle Club. Jön továbbá - közkívánatra - a londoni Crystal Fighters, az ultraprovokatív Anti-Flag, a Wild Beasts, a The Kooks, a Mount Kimbie, Girls in Hawaii, és a DJAIKOVSKI ft. TK Wonder & MC Wasp formáció is.

Forrás: AFP

Tavaly egy látványos End Show zárta a Szigetet, idén pedig már egy Opening Partyval is készül a Fesztiválköztársaság. A Nulladik nap koncertfolyamának záróakkordjaként, az őrületes élő szettjein digitális partyállattá átváltozó, a nemzetközi chartok csúcsait ostromló dance slágereket jegyző elektronikus zenész, Deadmau5 celebrálja majd a nyitópartit. Mau5 a világ vezető e-zenei szaklapjának, a DJ Mag százas listájának éllovasai közt van évek óta, és ma már senki nem lepődik meg azon, hogy az ő friss megjelenései a legkeresettebb anyagok a netes töltőállomásokon. Évek óta bérelt helye van a legjobb DJ-ket rangsoroló DJ Mag listáján, a világ leghangosabb bulijaiban és legnagyobb közönséget vonzó elektronikus zenei rendezvényein lép fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.