Telekom Vivicittá Bükk színház főzelék leves pmsza fesztivál bringa programajánló kerékpártúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeszélyes tavasz már a nyár biztos előjele. Ha változékony is az időjárás, a sportolást ideje elkezdeni, hiszen hamarosan itt a strandszezon. Hétvégi esőprogramnak színházi előadást és gasztroeseményt ajánl a Life.hu.

Kerékpártúra a Bükkben
2014. április 25-27., Felsőtárkány

A hétvégi kerékpártúrán profik kíséretében bringázhatsz csodaszép útvonalon. Az aktív pihenés mellett új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik a kerékpározás szerelmesei. Első este lesz közös bográcsozás egy hangulatos étteremben, ahol összekovácsolódhat a csapat. A kerékpárútvonalak kisforgalmú országúton, kerékpárúton, erdészeti műúton, valamint terepen vezetnek. Az első nap útvonala: Felsőtárkány-Répáshuta-Bükkzsérc-Felsőtárkány. A túra hossza 58 km, a szintkülönbség 520 m, 6 óra alatt kényelmesen teljesíthető. Második nap útvonala: Felsőtárkány-Egeres-völgy-Nagy-közép-bérc-Mész-völgy-Guba rét-Berva-völgy-Felsőtárkány. A táv 37 km, a szintkülönbség 370 m, 3-4 óra alatt teljesíthető út. Hazautazás előtt látogatást tehetsz a Demjéni Gyógyfürdőben, ahol kiáztathatod a fáradt izmaid és lazíthatsz egy jót.
Jelentkezési határidő: 2014. április 14., hétfő
További infó: www.crosstraining.hu

Illusztráció Fotó: Tuba Zoltán - Origo

29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2014. április 13., Budapest

A Telekom Vivicittá futóverseny 1984-ben olasz kezdeményezésre indult. A mozgalomhoz hamarosan olyan metropoliszok is csatlakoztak, mint New York, Lisszabon, Brüsszel, Barcelona - és 1986-ban Budapest is, ahol idén 29. alkalommal rendezik meg a tavasz egyik legnagyobb futóeseményét.
A vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! A 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson futhatsz félmaratont, de létezik 10 kilométes, 7 kilométeres (Midicittá), 3,2 kilométeres (Minicittá) táv is. A Családi futáson 800 métert kell teljesíteni, vagy akár gyalogolhatsz is. Nagy erőkkel készül a megmérettetésre a Life.hu pártfogoltja, a rákbetegségből felgyógyult Kinga is. Sőt, a Life.hu szerkesztősége is ott lesz, és minden távon próbára tesszük magunkat.
Bővebb infó: www.futanet.hu

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Budapest Leves és Főzelék Fesztivál
2014. április 11-13., Budapest

A Palotanegyedben (Szabó Ervin tér – Reviczky utca – Mikszáth Kálmán tér – Krúdy Gyula utca) rendezik Budapest nagyszabású Leves és Főzelék Fesztiválját, ahol a legkiválóbb hazai és nemzetközi leveseket, főzelékeket összesen mintegy százféle különböző ízesítésben kóstolhatod meg. Ez alkalommal a nemzetek titkos receptjei is terítékre kerülnek, így megismerheted különböző kultúrák ízvilágát. A jellegzetes magyar specialitások mellett számos ország képviselteti magát tradicionális ételeivel. A teljesség igénye nélkül néhányat megemlítve: orosz borscs, francia hagymaleves, német sörleves, thai tom yum leves, japán miso leves, india currys csirkeleves, vietnámi pho leves.
Bővebb infó ITT

Forrás: Thinkstock

Idővándor Digitális Színház
2014. április 2., Budapest

Megnyílt az első, ingyenes Idővándor Digitális Színház, ahol várják a különleges látvány kedvelőit. Szabó Győző színművész közreműködésével, Szurdi Miklós rendezésében elevenedik meg a történelem. Valós és virtuális színészi játék, digitális installációk színvonalas elegye, valamint a népszerű Murder és Minicity Kiállítások alkotóinak szakértelme garantálja a felejthetetlen kalandot. A Pólus Centerben 2014. március 28. és április 30. között reggeltől estig, ingyenesen látogatható 50 perces program. Az Idővándor lehet rendhagyó történelemóra vagy családi időutazás is.
Bővebb infó ITT

Forrás: Digitális Színház

Megjelent az év legjobban várt albumahttp://www.life.hu/kult/20140409-a-fifa-vilagbajnoksag-hivatalos-zenei-albuma-megjelent-kozremukodik-rajta-jennifer-lopez-shakira.htmlJennifer Lopez, Shakira és Ricky Martin is szerepel a 2014-es FIFA Világbajnokság hivatalos albumán.Kult--Szolgálnak, védenek és csábítanak - ők a legsármosabb szuperhősökhttp://www.life.hu/kult/20140407-szolgalnak-vedenek-es-csabitanak-osszeszedtuk-a-legsarmosabb-szuperhosoket.htmlA szuperhősök különleges képességei gyakran nem csak a világ megmentéséhez járulnak hozzá, de a női szíveket is alaposan megdobogtatják. Összegyűjtöttük azt a hét szuperférfiút, akik szerintünk a legjobban néznek ki - a képregényes hacukáik ellenére is.Kult--Egy kaptafára készültek dalok az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20140407-nagy-balladak-az-idei-eurovizios-dalverseny-mezonyeben-igy-kallay-saunders-andras-enekes-jo-esellyel.htmlIsmét a nagy volumenű szerelmes balladáké lesz a főszerep az Eurovízió mezőnyében. Így Kállay- Saunders dala jó eséllyel indulhat.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.