Alkonyat-bugyi és plüss levágott lófej - Meghökkentő mozis relikviák

Star Wars pmsza relikvia mozi Alkonyat Keresztapa Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmes merchandise, azaz a mozisikerekhez kapcsolódó ajándéktárgyak forgalmazása mára hatalmas iparággá vált, és folyamatosan tágítja a határait: a szokásos bögréken, pólókon és iskolai füzeteken kívül a legváltozatosabb funkciójú, időnként erősen meglepő tárgyakat képes előállítani. A legbizarrabb találatok közül válogattunk.
/1404/Megh_2014410154532Szuperek, hősök, nők!http://www.life.hu/kult/20140407-szuperhosnok-az-amerikai-kapitany-premierje-kapcsan.htmlA "szuperhős" kifejezésről a többségnek egy különleges képességekkel rendelkező és jót cselekvő, furcsa szerelésbe bújt FÉRFI jut az eszébe, pedig akadnak bőven a filmvásznon és a képregények lapjain olyan nők is, akik ugyanazon a szinten űzik a maszkos igazságosztást. A Life.hu válogatása a "gyengébbik nem" legerősebb képviselőiből.KultOrigoSzuperhősök szokatlan szerepbenhttp://www.life.hu/kult/20140404-szuperhosok-szokatlan-szerepben.htmlAhhoz szoktunk hozzá, hogy a világ megmentőiként, de minimum különleges képességekkel felvértezett csodalényekként látjuk őket újra meg újra a filmvásznon. Pedig nagyon más szerepekben is képesek bizonyítani: összegyűjtöttük a szuperhős-színészek legmeglepőbb alakításait.KultOrigoEzek a filmek fognak idén tarolni - 2014 legjobban várt blockbustereihttp://www.life.hu/kult/20140404-ezek-a-filmek-fognak-iden-tarolni-2014-legjobban-vart-blockbusterei.htmlEzen a héten érkezik a mozikba az új, nagyszabású szuperhősfilm, az Amerikai kapitány: A tél katonája, a Life.hu pedig ebből az alkalomból utánanézett: melyek azok a popcornmozik, amelyek várhatóan a legtöbb nézőt csábítják majd a filmvásznak elé az év hátralévő részében.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.