Madárles, éjszakai túra - már tavasszal is vár a Balaton

Forrás: AFP -
tavasz nordic walking pmsza nyitott Balaton gyalogtúra madárles főszezon program Balaton ingyenes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyitott Balaton elnevezésű akció célja, hogy a főszezon előtt is odacsábítsa a látogatókat különböző programokkal.

Idén hamarabb nyit a Balaton. Csaknem 400 vállalkozás, nonprofit-szervezet fogott össze a Balatoni Regionális TDM Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. közös programjában. Ennek köszönhetően a Nyitott Balaton keretében már tavasszal is találkozhattok olyan programokkal, amelyek miatt érdemes a magyar tengert választani.

Forrás: AFP

A kampány célja, hogy a Balatonon elindítsanak egy új tavaszi szezont, amely elsősorban az aktív turizmus iránt érdeklődőknek szól a téli hónapok után – írja az Origo.hu. A részt vevő vendéglők, büfék, strandok, múzeumok, galériák már május 1-jén kinyitnak. Ettől kezdve május 11-ig 24 különböző helyszínen lesznek rendezvények. Csak egy kis ízelítő: kerékpártúrák, hagyományos és nordic walking túrák, gasztronómiai élmények, kiállítások, koncertek, madárles, de még palacsintafesztivál is. Fontos, hogy a rendezvények jó része ingyenes. A részleteket a www.nyitottbalaton.hu oldalon megtaláljátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.