Szerelmespárt alkot Détár Enikő és Hujber Feri

Forrás: Positive Communications -
Hujber Ferenc csók Détár Enikő szerelmespár pmsza barátság A kaktusz virága szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrón ölelik és csókolják egymást. Korábban a színész tagadta, hogy Encinek udvarolna.

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, már tavaly novemberben felröppent a pletyka, hogy Détár Enikő és Hujber Feri között több van, mint barátság. Az egyik napilap egyenesen szeretőknek titulálta őket. Akkor Feri azt mondta, bár nagyon sok időt töltenek együtt, de nem csapja a szelet Encinek, inkább testvérként tekint rá. Most mégis forró csókot váltottak.

Forrás: Positive Communications

A két színész a Bánfalvy Stúdió legújabb darabjában, A kaktusz virágában szeret egymásba végzetesen. Egy fogorvost és annak asszisztensnőjét játsszák. A csókjelenet a próbákon többnyire mindig nevetésbe fulladt.

Détár Enikő így nyilatkozott a szerepről: „Én a szélsőségeimet a színpadon élem ki, és nem a civil életben" mondta, majd hozzátette, A kaktusz virága egy nagyon izgalmas történet, amit rengeteg humorral, nagy szenvedélyekkel és nagyszerű zenével tálalnak a közönségnek.

A darab budapesti premierje április 26-án lesz, de egészen új köntösben: áthangszerelve, élő jazz zenekarral, vokállal, táncosokkal csendül fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.