Megvan a világ legjobb étterme

Forrás: AFP/Slim Allagui -
étterem pmsza Noma étterem gasztronómia étteremkritika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
900 vezető gasztroszakértő szavazata alapján újra a koppenhágai Noma lett a világ legjobb étterme, amely negyedszer került a ranglista élére. 

Hétfőn hivatalosan is a világ legjobb éttermének kiáltották ki a dán Nomát. A brit Restaurant magazin évről évre 900 elismert étteremkritikussal szavaztatja meg a megtisztelő címet, amelyet a koppenhágai Michelin-csillagos étterem nem először szerez meg magának.

Forrás: AFP/Slim Allagui

Az aranyérmet tavaly a spanyolországi El Celler de Can Roca nyerte.

Érdekesség, hogy a Noma annak ellenére szerezte vissza az elsőséget, hogy az elmúlt évben egy alkalommal fertőzés gyanújával 63 náluk ebédelő vendéget vittek kórházba.

Elvették Risztov Éva aranyáthttp://www.life.hu/news/20140426-risztov-eva-aranyat-elvettek-a-len-nyiltvizi-europa-kupan.htmlRisztov Éva toronymagasan vezetett Izraelben a tízkilométeres távon, de a cél előtt kiparancsolták a vízből. Az úszónő nem érti a versenybírók döntését, szerinte indokolatlanul zárták ki, ezért fellebbez.NewsElhunyt Michel Lang, a Széplány ajándékba és a Kebelbarátok rendezőjehttp://www.life.hu/news/20140426-elhunyt-michel-lang-francia-filmrendezo.html74 éves korában elhunyt Michel Lang, francia filmrendező, aki tíz éve küzdött az Alzheimer-kórral. NewsNagyon drága a budapesti közbringahttp://www.life.hu/news/20140415-brusszelben-barcelonaban-parizsban-es-berlinben-is-olcsobban-lehet-hasznalni-a-kozbringakat-mint.htmlKönnyű olyan európai nagyvárost találni, ahol olcsóbban lehet használni a közbringákat, mint nálunk. Amíg a Bubi éves díja 18 900 forint, addig például Párizsban 9000 forintba kerül egy éves bérlet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.