Megvan, kik játszanak a Star Wars 7-ben

Forrás: AFP -
Star Wars 7 Carrie Fisher pmsza visszatérés Harrison Ford Mark Hamill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatérnek az eredeti szereplők, így Harrison Ford és Mark Hamill is.

Vége a találgatásoknak, a Star Wars hetedik részét gyártó Disney és Lucasfilm kedden bejelentette a készülő film szereposztását. Visszatér Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fischer (Leia hercegnő), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Csubakka) és Kenny Baker (R2-D2), és óriási meglepetés a többi szereplő között sincs, szinte mindenkinek a neve felmerült már pletykaszinten – tudósít az Origo.

Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford Forrás: AFP

A főbb szerepeket az Idegen arcokból ismert John Boyega, a Drive-ban Carey Mulligan férjét játszó Oscar Isaac, a legutóbb az Időről időre főszerepében látott Domhnall Gleeson, a Csajok című HBO-sorozatban szereplő Adam Driver, valamint Daisy Ridley, Andy Serkis és Max von Sydow alakítják.

A Star Wars 7 története harminc évvel A Jedi visszatér vége után fog indulni, a filmet J.J. Abrams rendezi, a forgatókönyvet Abrams és Lawrence Kasdan írta, a zenét John Williams szerzi, a bemutató pedig 2015. december 18-án lesz.

Közben kiderült, lehet még egy női szereplő a Star Wars 7-ben. Két név merült fel, köztük a friss Oscar-díjas, 2014 leggyönyörűbb nője, Lupita Niong'o.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.