A legnagyobb gond vele, hogy túl hangosan dobol

együttes lemezbemutató BtheF Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak most kóstolgatjuk Pély Barna új zenekara - a B the First - zenei csemegéit, de máris a második nagylemeznél tartanak, amelyen többségében már magyar dalok hallhatók. A címe: Mi ez a kupleráj?

Izgalmas kis videóra bukkantunk, amelyen a tagok kimondják, amit egymásról gondolnak, nézzétek csak:

Pély Barna: "Folyamatosan önmagamat keresem a zenében"http://www.life.hu/kult/20140222-pely-barna-folyamatosan-onmagamat-keresem-a-zeneben-kulturcsemege.htmlA héten Pély Barnával, a United és a B the First együttes frontemberével készült a Kultúrcsemege - a Life.hu kulturális ajánlója hazánk élvonalbeli művészeivel.Kult--Műsort kapott Galambos Dorina és Pély Barnahttp://www.origo.hu/teve/20140205-musort-kapott-galambos-dorina-es-pely-barna.htmlTöbb saját gyártású műsor jön 2014-ben a LifeNetworkre és az OzoneNetworkre.TévéGalambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi - Két véglet harmóniájahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140219-galambos-dorina-peterfi-nagy-evi-jol-vegyitettuk-a-dolgokat-es-ez-kivalo-recept-szily-nora.htmlMár csak néhányat kell aludni, és elindul Dorina és Évi, az "Unokáink is főzni fogják" gasztrobloggereinek heti főzőshow-ja a Life.hu-n! Jóízűeket kuncogtunk, és ami szóba került, nem néhány ételrecept, sokkal inkább az élet receptje.UFFFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.