Kész férfi Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb fia

Brad Pitt megnyitó pmsza Maddox Jolie-Pitt Maddox Angelina Jolie London vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maddox Jolie-Pitt 12 évesen kész férfi! Nem csoda, ha szülei - Angelina Jolie és Brad Pitt - büszkén sétáltak mellette egy londoni kiállítás megnyitóján.

Brad Pitt és Angelina Jolie a Demóna (Maleficent) című film jelmezeiből és kellékeiből rendezett kiállítás megnyitóján járt Londonban. Az Angelina Jolie főszereplésével készült filmet május 28-án mutatják be az Egyesült Királyságban. A gonosz démont alakító színésznő mellett szerepel kislánya, Vivienne is, mégsem ő kísérte el szüleit a londoni megnyitóra, hanem 12 éves fiuk, Maddox. A filmben egyébként kis szerepet kapott még a Jolie-Pitt klán másik két tagja, Pax és Zahara is. Vivienne egyébként azért szerepelhetett a filmben, mert a Jolie-Pitt páros idősebb lánya, Shiloh nemet mondott a felkérésre. "Egyszerűen kinevetett" - mesélte Angelina Jolie.

Brad Pitt, Angelina Jolie és Maddox Jolie-Pitt Forrás: NORTHFOTO/Paul Treadway / Barcroft Media/Paul Treadway / Barcroft Media

Angelina Jolie szokásához híven káprázatosan nézett ki - hihetetlen, hogy a világ legszebb nőjének kikiáltott színésznő korábban nem gondolta, hogy valaki szeretni fogja és gyerekei lesznek. Ehhez képest nemrég arról cikkezett a külföldi sajtó, hogy Angelina Jolie ismét ikreket vár, amelyet hivatalos forrásból egyelőre senki sem erősített meg.

Forrás: MTI/AP/INVL/Joel Ryan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.