Jack Bauer sorozat 24 Kiefer Sutherland jövő leváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Cochran, a 24 alkotója szerint elképzelhető, hogy a sorozat Kiefer Sutherland nélkül folytatódik és az egyik női szereplő ugorna be a helyére. Reméljük, ez csak egy homályos találgatás!

A szívükhöz kaptak a fanatikus 24-rajongók, amikor a TV Line a sorozat producerét a széria jövőjéről faggatta a minap. Robert Cochran úgy fogalmazott, lehetne kezdeni valamit Yvonne Strahovski karakterével, Kate Morgannel – írja az Origo.

Forrás: FOX

„Azt hiszem, ez egy lehetőség. Még nincsenek alapos tervek a jövőre nézve, de ez olyan opció, amit meg fogunk fontolni" – kommentálta az alkotó az ötletet. Arra a kérdésre, hogy lesz-e 24 a jövőben is, azt válaszolta, hogy nem ez a legjobb időszak arra, hogy ezen tűnődjön, de megtanulták már a készítők, hogy „soha ne mondd, hogy soha." Arra utalt, hogy a sorozat 2010-ben véget ért, majd 2014-ben mégis feltámadt.

Családja körében hunyt el Ruby Dee híres amerikai színésznőhttp://www.life.hu/kult/20140613-ruby-dee-amerikai-szineszno-91-eves-koraban-hunyt-el-csaladja-koreben.html91 éves korában meghalt Ruby Dee, aki a színpadon, filmekben és a televízióban is nagy sikert aratott, valamint az amerikai polgárjogi mozgalomnak is jeles alakja volt.Kult--Megnyílt az Ünnepi Könyvhét Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20140613-a-85-unnepi-konyvhet-megnyilt-budapesten-a-vorosmarty-teren.htmlA hazai kortárs irodalom legnagyobb seregszemléjén, Budapesten 147 pavilonban 200 kiadó kínálja termékeit a Vörösmarty téren.Kult--Itt van Pély Barna és a United legújabb videoklipjehttp://www.life.hu/kult/20140611-pely-barna-es-a-united-legujabb-videoklipje-elkeszult-a-veled-vagyok-egyedul-cimu-dalhoz.htmlA Veled vagyok egyedül című nótához készült a klip. Szerintünk nagyon klassz lett! Ne hagyd ki te sem!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.