Lazulj a pároddal varázslatos nyári programokon

EFOTT Keszthely Budapest Park Visegrád fesztivál koncert fürdő premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július egyértelműen a fesztiválok hónapja. Nemrég lett vége a VOLT-nak, most pedig az EFOTT-on van a sor, hogy elcsábítson. Ha esetleg mégsincs kedved több napos programhoz, csupán könnyed délutáni, illetve esti kikapcsolódásra vágysz, akkor sincs gond: mi mindenre gondoltunk!

BELGA KONCERT

2014. július 10.
Budapest

Ma este a Belga együttes csinál fergeteges bulit a Budapest Park nagyszínpadán. Nem kell félteni a srácokat, az előadásmódjuk minden, csak nem unalmas. Néha toi toi vécéket állítanak a színpadra díszlet gyanánt, máskor pedig színes, kötött sapkában, napszemüvegben, rövidnadrágban és zakó-nyakkendő-fehér ing kombinációban szórakoztatják a közönséget, megjelenésük az átlagostól tehát fényévekre van. Szövegeiket humor és önirónia, illetve kemény társadalomkritika jellemzi: egy igazi belevaló, megmondós négyesről van szó. Számos dalukkal a gimnazistákat és egyetemistákat támogatják a maguk módján, ugyanis előszeretettel dolgoznak fel történelmi témákat, amelyek segítségével pofonegyszerű megtanulni az évszámokat. Ha még nem voltál egyetlen koncertjükön sem, akkor itt az idő, hogy megismerd őket, ha pedig már voltál, akkor tudhatod, hogy milyen zseniálisak, úgyhogy ma is ott a helyed!

Forrás: Belga

TANULJ MEG EVEZNI!

Budapest

Az evezés fantasztikus nyári sport, amely jó hatással van testre és lélekre egyaránt. Most lehetőséged van evezésoktatáson részt venni, minden hétköznap 18 órától, szombatonként pedig 10 órától. A tanítás kormányos kétpárevezős, illetve négypárevezős túrahajókban történik. Ne ülj otthon ebben a csodaszép napsütésben, helyette szeld a vizet a szabadban, nem fogod megbánni!

VISEGRÁDI NEMZETKÖZI PALOTAJÁTÉKOK

2014. július 11-13.
Visegrád

Károly Róbert és Nagy Lajos királyok uralkodásának korát idézi meg Magyarország egyik legjelentősebb várjáték-programsorozata, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok. Nézz végig lovagi tornákat, barangolj a vásári forgatagban, csodáld meg az idomított sólymokat, próbáld ki az íjászkodást és lándzsavetést! Itt igazán minden középkori elfoglaltságban részt vehetsz, korhű ruhákba öltözött emberekkel körülvéve. A gyerekek is imádni fogják, ugyanis izgalmas programok, többek között játszóház és kézműves foglalkozások várják őket.

Forrás: http://palotajatekok.hu

KESZTHELYFEST

2014. július 11-13.
Keszthely

Első alkalommal nyitja meg kapuit az ingyenesen látogatható KeszthelyFest, ami szórakoztató programokkal kedveskedik minden korosztálynak. A Balaton-parti városban egyszerre több helyszínen is zajlik a rendezvény. A Festetics-kastély parkjában lovas- és huszárprogramok, bazársor és musicalelőadások várnak rád, ha pedig inkább buliznál és csobbannál egyet a magyar tengerben, akkor a parton a helyed, ahol koncertek, focivébé-közvetítés és sok-sok játékos program közül válogathatsz.

EFOTT

2014. július 15-20.
Miskolctapolca

Öt nap múlva kezdődik az egyetemisták és főiskolások egyik kedvenc fesztiválja, az EFOTT. A rendezvény ezúttal Miskolctapolcára költözött, ahol ráadásul káprázatos szépségű barlangfürdő is található, így fürdőprogramból sincs hiány. A fesztiválon szinte az összes neves magyar előadó fellép, a több mint három évtizede zenélő Eddától kezdve a négyszeres Fonogram-díjas Quimbyig. A családias légkörű fesztiválon a laza hangulat és felhőtlen szórakozás garantált, hát kapd fel a sátradat, és pattanj vonatra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.