A rockerek is bulizhatnak a Balatonon

Forrás: Liquid Production -
RockPart'14 Biohazard fesztivál rock Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A RockPart'14 fesztiválon a rockerek is élvezhetik a nyári balatoni láz hangulatát.

A négynapos fesztivál jobbnál jobb, híresebbnél híresebb zenekarokat hoz el Balatonszemes partjára a klasszikus és újhullámos rock- és metálzene kedvelői számára. Köztük olyanokat, akik ritkán, vagy még egyáltalán nem léptek fel országunkban! Ennek szellemében a 2014-es év külföldi húzónevei a germán thrash metal meghatározó együttese, a Kreator, a híres brooklyni banda, a Biohazard, a lengyel extrém metal underground csapata, a Behemoth.

Biohazard Forrás: Liquid Production

Július 25-27-e között Balatonszemesen minden nap 3 helyszínen szól majd a zene. A nagyszínpadon minden nap külföldi együttes/együttesek mellett a legjobb hazai bandák lépnek fel, a fesztiválsátorban a magyar élmezőny többi tagja adja a jobbnál jobb koncerteket, míg az amatőr színpadon feltörekvő magyar bandák kapnak bemutatkozási lehetőséget.

Grátisz nulladik nap a B.my.Lake-enhttp://www.life.hu/kult/20140624-a-b-my-lake-fesztivalon-nulladik-napra-erkezik-danny-tenaglia-lemezlovas.htmlA B.my.Lake szervezői a nulladik napra is nagy dobással készülnek, ugyanis Danny Tenaglia egy egész estés szettel érkezik majd a fesztiválra augusztus 18-án.Kult--A Campus fesztiválon jubilál a Tankcsapdahttp://www.life.hu/kult/20140618-a-tankcsapda-egyuttes-25-eves-lett-a-jubileumot-az-egyuttes-a-debreceni-campus-fesztivalon-unnepli.htmlHatalmas bulival ünnepli 25 éves jubileumát a Tankcsapda a debreceni Nagyerdőben, ahol nemzetközi fellépők is tiszteletüket teszik.Kult--Június végi jövés-menés - vesd bele magad a partizásba!http://www.life.hu/kult/20140604-kulturalis-programajanlo-junius-26-es-julius-2-kozott.htmlJúnius vége és július eleje szinte minden hobbinak kedvez. Részt vehetsz sportéjszakán, koncerten, designbemutatókon és bolhapiacon, és ha már nagyon elfáradtál a jövés-menésben, még a pocakodat is megjutalmazhatod finom falatokkal!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.