Tom Hanks rendező színész Meg Ryan mozi tárgyalás filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint már folynak a tárgyalások a két színész legújabb közös filmje, a The Human Comedy kapcsán.

Újra összeáll a romantikus filmek két népszerű sztárja. Meg Ryan és Tom Hanks, akiket már A szerelem hullámhosszán és A szerelem hálójában is láthattunk együtt, ezúttal az 1945-ben írt The Human Comedy című regény megfilmesítésén ténykednek.

Forrás: Origo

A tárgyalások már megkezdődtek, és ha igazak a pletykák, a film rendezésében Meg Ryan is részt vesz. A The Human Comedy filmadaptációja előreláthatóan jövő év végén jelenik meg a mozikban.

Úgy vártuk már az Yves Saint Laurent filmet - itt az 5+1 legjobb divatmozi listája!http://www.life.hu/kult/20140626-yves-saint-laurent-film-premierjere-osszegyujtottuk-a-hat-legjobb-divatmozit.htmlAhhoz képest, hogy mennyi valóságshow és tévésorozat foglalkozik a divat világával, meglepően kevés mozifilm játszódik úgy igazán tervezők, modellek, kollekciók és bemutatók körében. A héten viszont egy ilyen alkotás érkezett a hazai mozikba, az Yves Saint Laurent!KultOrigoNem tudott betegségéről Tom Hankshttp://www.life.hu/drlife/20131009-tom-hanks-oscardijas-szinesz-husz-even-at-nem-tudta-hogy.htmlA Forrest Gump sztárja nemrég tudta meg orvosától a hírt, miszerint kettes típusú diabéteszes.Dr. LifeMeg Ryan a kamera másik oldalánhttp://www.life.hu/kult/20140130-meg-ryan-szineszno-filmrendezokent-debutal-az-ithaca-cimu-film-forgatasakor.htmlA bájos színésznő először ül a direktori székbe egy készülő hollywoodi szuperprodukció forgatásán.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.