Laár András fesztivál Everness Fesztivál Palya Bea tudatosság egészséges életmód Balatonakarattya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Everness Fesztiválon is jelen lesz a zene, a mozgás, a színek, ízek és illatok mámora, viszont mindenzt olyan környezetben és társaságban élvezheted, ahol a tudatosság és az egészséges életmód a fő szempont.

A július 4 -én kezdődő balatonakarattyai fesztiválon garantáltan nem fogsz részeg mámorban bolyongó emberekkel találkozni, helyette viszont megismerkedhetsz az egészséges életmód alapjaival, környezettudatos megoldásokkal, az alternatív gyógyászatokkal és az ehhez kapcsolódó tevékenységekkel. Különleges koncerteken merülhetsz el a zene világában és filmvetítéseket, workshopokat látogathatsz, mindezt varázslatos környezetben, a Balaton partján.

Forrás: everness.hu

A fesztiválon fellép többek között Palya Bea, Laár András, A Buborék együttes, Jeszenszky István, Bagdi Bella. Előadást tart: Kaló Jenő, Soma Mamagésa, Dr. Grandpierre Attila, Dr. Pressing Lajos és sokan mások.
Izgultak a muzeológusok, amikor felbontották az időkapszuláthttp://www.life.hu/kult/20140628-idokapszulat-bontottak-fel-nagykanizsan-a-regeszek.htmlÚjságírók előtt bontották fel szerdán Nagykanizsán azt a fémhengert, amely Kisfaludi Strobl Zsigmond 1934-es, első világháborús emlékművének felújítása során került elő hétfőn - írta meg a Nyelv és tudomány.Kult--Úgy vártuk már az Yves Saint Laurent filmet - itt az 5+1 legjobb divatmozi listája!http://www.life.hu/kult/20140626-yves-saint-laurent-film-premierjere-osszegyujtottuk-a-hat-legjobb-divatmozit.htmlAhhoz képest, hogy mennyi valóságshow és tévésorozat foglalkozik a divat világával, meglepően kevés mozifilm játszódik úgy igazán tervezők, modellek, kollekciók és bemutatók körében. A héten viszont egy ilyen alkotás érkezett a hazai mozikba, az Yves Saint Laurent!KultOrigoMozart, a csajozós zseni vesztét a féltékenység okoztahttp://www.life.hu/kult/20140625-szinhazkritika-az-orlai-produkcio-amadeus-premierjerol-a-belvarosi-szinhazban.htmlA Belvárosi Színház új darabja - az Amadeus - lerángatja Mozartot a talapzatáról, viszont egy hét alatt kultikus előadás lett. Megtudhatod belőle, hogyan lesz a csajozásból (zene)művészet.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.