Elhunyt a Harry Potter filmek vérfarkasa

halál színész Halál-völgy Harry Potter vérfarkas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták Dave Legeno brit színészt. Az 50 éves sztár a Harry Potter gonosz vérfarkasa volt, de játszott a Hófehér és a vadász című filmben is.

A TMZ információi szerint a brit színészt a Halál-völgy Nemzeti Parkban találták holtan - még július 6-án. A holttestre, amely már napok óta ott feküdt, két túrázó bukkant rá, akik azonnal mentőt hívtak a helyszínre. A színész holttestét csak mentőhelikopterrel tudták elszállítani. A Halál-völgynek nem véletlenül ez a neve: ez Amerika legszárazabb és legforróbb nemzeti parkja. A Wikipedia szerint a nappali átlaghőmérséklet júliusban eléri a 47 fokot és nem ritkák az 50 fok Celsius fölötti értékek sem. A brit színész a hírek szerint valamilyen szívprobléma miatt halt meg, de ennél többet egyelőre nem közöltek vele kapcsolatban.

Folytatódik a Harry Potter...

... igaz, csak 1500 szó erejéig. Harry Potter életének folytatásáról írt egy rövid történetet J. K. Rowling. Az 1500 szavas történet a regényben is felbukkanó, szenzációra éhes Rita Vitrol tollából származik, aki a Proféta nevű lapnak tudósít a három felnőtté érett jó barátról. Bővebben itt olvashatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.