Így néz ki most a Macskajaj Dadanja - „Pittbull" egészen kikupálódott

Dadan Karambolo Macskajaj Balkán Zare Destanov Emir Kusturica gengszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emlékezetes kultfilm egyik legjellegzetesebb alakját, a Dadan Karambolót alakító Srdjan Todorovicot kutattuk fel nektek. Felismernétek?

Legutóbb a Macskajaj Zaréját mutattuk meg, aki a filmszerep óta nagyot változott. Most pedig egy újabb leleplezés következik. Emir Kusturica filmje tele volt különleges karakterekkel, akik mindegyike beleillett a '90-es évek balkáni feelingjének keserédes világába. Dadan volt a filmben a negatív szereplő, aki leleményesen próbált kakas lenni a szemétdombon. A gengszter karakter, akire mégsem lehetett haragudni, hiszen tőle származik az egyik felejthetetlen filmes nóta a „Pitt Bull Terrier".

A Dadant játszó Srdjan Todorovic azóta számtalan filmben brillírozott. Közösségi oldalán rengeteg kép látható a filmszerepeiből. Mi pedig azt mutatjuk meg nektek, hogyan néz ki most a színész, aki az életben sokkal kedvesebb, mint a Macskajajban volt.

Forrás: facebook/Srdjan Todorovic

Forrás: facebook/Srdjan Todorovic
Tolnay Klárira emlékezünk - ma lenne 100 éves a legnagyobb magyar dívahttp://www.life.hu/kult/20140715-tolnay-klari-ketszeres-kossuth-dijas-magyar-szineszno-szaz-eves-lenne-a-szineszlegendara-emlekezunk.htmlTolnay Klári igazi legenda, akit percekig tapsolt a közönség, amikor egyik utolsó nagy szerepében, a Nagymamában, színpadra lépett. Személyes visszaemlékezés következik - hiszen a szerencsések közé tartozom: együtt játszhattam a legendás színésznővel.Kult--Wáó! Ilyen jó nő Stohl Andráshttp://www.life.hu/kult/20140711-stohl-andras-szinesz-nove-valtozott-az-orult-nok-ketrece-cimu-musicalben.htmlLegújabb szerepe kedvéért nővé alakult Stohl András, az Alföldi Róbert rendezésében színpadra állított Őrült nők ketrece című musicalben.KultRTLKLUBIlyen pasi lenne Kristen Stewart és Anne Hathawayhttp://www.life.hu/kult/20140716-kristen-stewart-es-anne-hathaway-jenny-lewis-legujabb-klipjeben-bajszos-ferfiaknak-oltoztek.htmlBajszos breaktáncos lett Kristen Stewart és Anne Hathaway egy klipben. Alig lehet rájuk ismerni!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.