pszichológus terápia Mácsai Pál Terápia (sorozat) pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hír a Terápia rajongóinak! Ősszel már láthatóak lesznek az új epizódok... Mi már nagyon várjuk! Nem mellesleg ez az a sorozat, amelynek láttán különösebb lelki problémák nélkül is kedvünk lenne szakemberhez fordulni. 

A Life.hu-nak és olvasóinknak másfél évvel ezelőtt Nagy Márta viselkedéselemző beszélt arról, szerinte miben rejlik az HBO liszeszsorozatának sikere. És valóban, ritka kivételnek számít az olyan televíziós alkotás, ami többé-kevésbé objektívan mutatja be, hogy pontosan mivel is foglalkoznak a pszichológusok, és mi zajlik egy rendelő zárt ajtaja mögött. A Terápia ezen ritka kivételek közé tartozik, mi pedig odáig voltunk érte.

Forrás: HBO Pressroom

Nos, most érdemes felelveníteni az első évadot és hangolódni, ugyanis ősszel újra "rendel" Mácsai Pál. És ha már hangolódás, segítünk. Két pici előzetes ugyanis már látható a sorozatból.

Misi - a második évad gyerekszereplője - története:

..és virág sztorija:

Kossuth-díjat kapott Mácsai Pálhttp://www.life.hu/kult/20140314-ader-janos-allamfo-kossuth-es-szechenyi-dijakat-adott-at-a-dijazottak-kozott-van-macsai-pal-es.htmlÁder János államfő pénteken átadta a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseit.KultFotó: Hajdú D. András - OrigoKossuth-díjat kapott Mácsai Pálhttp://www.life.hu/kult/20140314-ader-janos-allamfo-kossuth-es-szechenyi-dijakat-adott-at-a-dijazottak-kozott-van-macsai-pal-es.htmlÁder János államfő pénteken átadta a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseit.KultFotó: Hajdú D. András - OrigoPálfi György: "…a hazai filmes közösségben óriási az elkötelezettség"http://www.life.hu/kult/20140719-kulturcsemege-palfi-gyorgy-rendezovel-a-szabadeses-filmfesztivalos-dijai-utan.htmlHárom díjat nyert el a Karlovy Vary Filmfesztiválon – Európa tehát nagyon szerette a Szabadesést, ahogy a Koreai Filmfesztivál is, amely 100 ezer dollárral és egy alig hat hónapos határidővel életre segítette az alkotást. Pálfi György rendezővel készült ezúttal a Kultúrcsemege.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.