Eszenyi Enikő a Körösbe vetette magát

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő -
Szarvas emelvény vízbe ugrás Vízi Színház Körös Eszenyi Enikő éneklés alakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő „A Vers a víz felett" című sorozat keretében „A gyönyörben NINCS középút!" című egyszemélyes estjével vette le a lábáról a közönséget a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Vízbe ugrott, kimászott, énekelt, mesélt, varázsolt.

Eszenyi Enikő fantasztikus alakítást nyújtott kedden Szarvason „A gyönyörben NINCS középút" című előadásán. A „Vers a víz felett" elnevezésű sorozat keretében megrendezett produkció során a színésznő a tőle megszokott szenvedélyességével énekelt, zongorán Darvas Ferenc kísérte, a dalok között pedig beszélgetett a nézőkkel.

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

A legizgalmasabb talán az a jelenet lehetett, amikor a színésznő a darab vége felé beleugrott a Körösbe, úszott egyet, majd egy emelvényre felmászva (lásd fotó!) elénekelte a Csárdáskirálynő betétdalát, ezután pedig egy motorcsónak visszahozta a színpadhoz.

Ez már a vízbeugrás utáni pillanat Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

Nézői vélemény az előadásról:

„Eszenyi Enikő egyszerű volt, szinte smink nélkül, műszempilla, műköröm nélkül lépett színpadra, és a tehetségével, szenvedélyével, kedvességével mindenkit levett a lábáról. Csak a művészetével hatott ránk, egyszerűen csúcs volt, euforikus hangulatban játszott. Volt, hogy rizst szórt a telt házas közönségre. A vízbe ugrás után csurom vizesen énekelte a befejező számot, Ezt a nagy szerelmet néked köszönöm. Játékát a végén természetesen állva, vastapssal ünnepeltük meg.” Joli, Gyomaendrőd

Aranyosak és halálosak - gyilkos cukiságok a mozibanhttp://www.life.hu/kult/20140812-a-galaxis-orzoi-film-premierjen-osszegyujtottuk-azokat-a-szornyeket-akik-cukiknak-latszanak.htmlCicák, nyuszik, kutyusok és mindenféle egyéb kisállatok: az internet tele van a róluk készült édesebbnél édesebb felvételekkel, mi pedig megszoktuk, hogy simogatnivaló kedvencként gondoljunk rájuk. Így annál sokkolóbb és viccesebb tud lenni, ha az a nyuszi egy vérnyúl, a bájos mosómaci pedig hatalmas gépfegyverrel lövi szét mindenki hátsóját a filmvásznon. KultOrigo5 film, amiért sosem feledjük Robin Williamsthttp://www.life.hu/kult/20140812-robin-williamsre-emlekezunk-ot-felejthetetlen-filmjevel.htmlElment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt.KultOrigoMegtiltották Melanie Griffithnek, hogy erotikus filmet nézzenhttp://www.life.hu/kult/20140808-melanie-griffith-lanya-dakota-johnson-megtiltotta-edesanyjanak-hogy-megnezze-a-szurke-otven.htmlLemarad lánya hamarosan mozikba kerülő filmjéről a színésznő: Dakota Johnson ugyanis megtiltotta édesanyjának, hogy megnézze A szürke ötven árnyalatát. Érthető...Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.