Lájkokért vetkőztek a szombathelyi színház színésznői

pucérkodás Weöres Sándor Színház színésznő vetkőzés Sweet Charity lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös akcióba kezdtek a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésznői. Pucérkodásukkal lájkot gyűjtenek, vagyis gyűjtöttek, ugyanis már elérték a vágyott mennyiséget.

Hogy miért és pontosan mihez gyűjtötték a színésznők a lájkokat, az a Facebook-oldalukról sem derül ki, vagy mi nem értjük. A helyi portál, a nyugat.hu azonban megtudta, hogy az áhított lájkszám már össze is gyűlt.

A Sweet Charity keretén belül egyébként a „musical szakosztály” vetkőzött. A színésznők pártfogójuk és vezetőjük, Charity (Nagy Cili) utasítására dobták le a textilt, és jótékonykodnak is, amelyről itt olvashatsz.

Sweet Charity

A Sweet Charity egy lány története, aki semmi mást nem akart, mint hogy szeressék. Ehhez képest köt ki a Central Park tavában, egy híres filmsztár szekrényében, egy elakadt liftben egy pánikbeteggel, fa tetején egy ejtőernyővel, meg még ki tudja, hány helyen? Hogy pontosan mit akar és hová tart, ő sem nagyon tudja, ha pedig nincs válasza a kérdésekre, csak annyit mond: szelaví. Amúgy pedig istenien énekel és táncol, jobbnál jobb dalokat, és elképesztő alakok veszik körül.
Az első csók élménye harminc év távlatából, méghozzá David Hasselhoff-falhttp://www.life.hu/kult/20140831-david-hasselhof-es-smantha-fox-a-hungaroringen-csinaltak-orult-retrobulit.htmlValójában az egész olyan megfoghatatlan volt. Tudtuk, hogy lesz ez a buli augusztus végén, mert láttuk a plakátot, amin a kisminkelt Hasselhoff ült egy aranytrónon. Volt, aki azonnal megvette a jegyét, sokan azonban inkább halogatták, mert nem merték elkötelezni magukat egy ilyen furcsa mulatságra. Mert mégis mit várhatunk egy marék ötven feletti gigasztártól? Nos, egy nem mindennapi nyárzáró retrópartit! Ebből persze a Life.hu sem maradhatott ki.Kult--Az UFF-lányok végigfesztiválozták a nyarathttp://www.life.hu/kult/20140901-fesztivalos-kepeket-posztolt-galambos-dorina-enekesno-es-peterfi-nagy-evi-ujsagiro.htmlAz UFF-lányok, azaz Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró már készülnek a szeptemberi forgatásokra, de addig is megmutatják, mennyi helyen jártak a nyáron. Sajtótájékoztatók, fesztiválok, koncertek. Bejárták az országot, és szokás szerint mindig mosolyogtak, ha esett, ha fújt.KultOrigoKiss Tibi: "Lehet rossz idő ellenére jó a buli"http://www.life.hu/kult/20140829-kulturcsemege-kiss-tibivel-a-quimby-frontemberevel.htmlSzeptember 6-án temetik a fesztiválszezont és az idei nyarat a Budapest Park színpadán - ebből az alkalomból elárulta, mi zajlik koncertre menet a stábbuszban és hogy ki örökli majd a hangszereit, ha nem lesz annyi ereje, hogy átfogja a gitár nyakát... Kultúrcsemege Kiss Tibivel, a Quimby frontemberével.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.