Az Utóélet már a bemutatón nagy siker volt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Anger Zsolt Csákányi Eszter Utóélet Árpa Attila vörös szőnyeg Zomborácz Virág díszbemutató Gálffi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős siker tanúi lehettek azok, akik tegnap este eljutottak Zomborácz Virág első nagyjátékfilmje, az Utóélet díszbemutatójára. 

A rendezőnő filmterve még 2011-ben elnyerte az Európai Unió MEDIA programjának díját. Magyar projekt még sosem végzett az élen az évente beadott több száz uniós filmterv rangsorolásakor. A film idén nyáron a Karlovy Vary Filmfesztivál elsőfilmes szekciójának East of the West programjában debütált, a hazai közönség 2014. szeptember 11-től láthatja a magyar mozikban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az Utóélet díszbemutatójára az Uránia moziba eljött a komplett stáb: Gálffi László, Kristóf Márton, Petrik Andrea, Gyabronka József, Kocsis Gergely, Anger Zsolt, Kinczli Krisztina, Hang Lili Rozina, Mészáros Máté, Trokán Nóra is. Csákányi Eszter később, színházi előadása után érkezett a mozi galériáján tartott állófogadásra. A stáb mellett a filmes szakma és a sztárvilág jeles képviselői is jelen voltak, mások mellett Havas Ágnes, Andy Vajna, Pálfi György, Török Ferenc, Szerednyey Béla, Dobó Kata, Árpa Attila is megjelent a bemutatón.

/1409/Zajos2014910163355Lukács László: "...egy kis pezsgőlocsolást ígérhetek!"http://www.life.hu/kult/20140906-kulturcsemege-lukacs-laszloval-a-tankcsapda-enekesevel.htmlEz az év a Tankcsapda életében az ünneplésről szól - idén lettek 25 évesek. Ebből az alkalomból faggattam az énekesüket, mire számítsunk a Budapest Park-beli születésnapi koncerten. Kultúrcsemege Lukács Lacival, a Tankcsapda frontemberével.Kult--Aki szerelmes, az nem öreg - 7 film késői románcokrólhttp://www.life.hu/kult/20140904-filmosszeallitas-az-idoskori-szerelemrol-a-szerelem-a-vegzetem-premierjen.htmlNoha a szerelmi történetek főszereplői fiatalok szoktak lenni, az utóbbi időben egyre több olyan film készül, amelyik már az idősebb korosztályt sem hagyja ki a témából - például az e héten mozikba kerülő Szerelem a végzetem Michael Douglasszel és Diane Keatonnel. Válogatásunk következik a mozi romantikus későnérői, újrakezdői, örök szerelmesei és nyugdíjas felfedezői köréből.Kult--Hová menjünk színházba szeptemberben?http://www.life.hu/kult/20140829-a-szeptemberi-szinhazi-premierek-es-eloadasok-kozul-ajanlunk-negyet.htmlVan valami jó is az őszben, ami ellensúlyozza az iskolakezdés borzalmait: belefáradva a fesztiválozásba újra járhatunk színházba! A szeptemberi előadások közül ajánlok négyet - ezeket semmiképp ne hagyd ki!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.