Filmek, sörök, finom kaják - válassz programot velünk!

Fotó: Hámori Zsófia/ Life.hu -
Budapest Park kulturális programajánló koncert sör gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új évszak, új programok. Már nincs nagy meleg, így végre nagyobb kedvvel mozdulunk ki. Filmek, sörök, finom kaják. Íme, az e heti felhozatal.

1. TANKCSAPDA JUBILEUMI KONCERT

2014. szeptember 13.
Budapest

Jubileumi koncertsorozatot zár a Tankcsapda, hol máshol, mint a Budapest Parkban. Különleges bulival várnak, gyere el és ünnepeld velük az elmúlt 25 év hangos optimizmusát. Ráadásul nemcsak új külsővel, hanem egy különleges sörrel is ünneplik a fiúk a negyedszázadot.

Forrás: Facebook/Tankcsapda

2. SÖRCSODÁK ÉS ÖRÖMZENE

2014. szeptember 12-14.
Budapest

Tuti koncertekkel és kézműves sörcsodákkal vehetsz búcsút a nyártól. Most hétvégén a Palotanegyed Fesztivál záróakkordjaként ott lehetsz az ingyenes belvárosi mulatságon. A Múzemkertben fellép a Mystery Gang és Péterfy Bori, Ferenczi György és a Rackajam, a Téka, a Magonc és a Buborék együttes. Ha már rockabilly koncert is lesz, akkor vintage stílus mindenekfelett! Láthatsz retró autócsodákat, miközben a srácok régi játékokat fedezhetnek fel. Ha nem rajongsz az autókért, akkor a zsibongó kézműves vásáron a helyed, a Szabó Ervin téren. A játékos felnőttekre snapszer és sakkparti vár, vagy akár indulhatnak a Palota Sör Kupán. Na, de a lényeg, hogy rengeteg hazai és nemzetközi sörkülönlegesség várja a malátarajongókat. Sőt, meglehet, hogy a kedvenc éttermed vagy sörpubod is csatlakozott a fesztiválhoz. Zsibongás és utcazenészek töltik meg élettel a Palotanegyed tereit, te sem hiányozhatsz onnan!

3. CINEFEST

2014. szeptember 21-22.
Miskolc

Filmek szerelmesei, figyelem! A filmművészet legfrissebb és legszínvonalasabb kínálatát hozza Miskolcra a CineFest. Nagyjátékfilmek, kisjátékfilmek, dokumentum- és animációs filmek, amiknek a fesztiválon lesz a hazai premierje. Rekordszámú film vár rád. Hogy ez mit is jelent? 200-nál is több filmet vetítenek az idén. Természetesen az eddigi hagyományokról sem feledkeztek meg a szervezők, láthatod a fesztiválon az elmúlt év legfontosabb alkotásait is. Emellett workshopok és mesterkurzusok színesítik majd a palettát. A hazai és külföldi filmszakma elismert alkotói is ott lesznek, úgyhogy te sem maradhatsz otthon!

4. SZÜRKEMARHA VIGADALOM

2014. szeptember 12-14.
Budapest

Jelszó: gasztro és kultúra. Harmadik alkalommal lehetsz ott a Szürkemarha Vigadalom és Piac Fesztiválon. Máris mondjuk, miért ne hagyd ki. A húspiactól a kézműves vásáron át a borfaluig minden lesz. Magyar alapanyagokból, saját termékekből dolgoznak a kiállítók, jelenlétükkel és hozzáértésükkel is biztosítva azt, hogy minőségi ételt kapsz a tányérodba. Mi sem természetesebb, mint az, hogy a rendezvény nevét adó állatok tömkelegével is találkozhatsz a fesztiválon. Ha eddig még nem voltál, akkor azért legyél ott, ha pedig már voltál, akkor tudod, mi a dörgés. Ez marhajó lesz!

Fotó: Hámori Zsófia/ Life.hu

5. 29. WIZZ AIR BUDAPESTI FÉLMARATON

2014. szeptember 14.
Budapest

Reméljük, kéznél van a futócipőd, mert szükséged lesz rá vasárnap! A futószezon nyitóeseménye rajtol a Városligetben, a 29. Wizz Air Budapesti Félmaraton. Fuss a főváros legszebb részein és teljesítsd a 21 kilométeres távot, több ezer futóval karöltve. A csodaszép vonalvezetésű pálya érinti a világörökség három helyszínét, illetve szurkolók és zenészek seregével találkozhatsz majd útközben. Egy biztos: ez a népszerű esemény méltó főpróbája lehet a jövő évi, jubileumi harmincadiknak! Regisztrálj te is, vagy gyere el és szurkolj az indulóknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.