Ben Affleck beleegyezett: mozivászonra kerül a pénisze

2014.10.01. 13:26

Megtört a jég: először mutatja meg Ben Affleck, mi van a nadrág alatt. Elvégre valamikor el kell kezdeni a meztelenkedést – ha másért nem, hát a még több kíváncsi női nézőért.

Lassan, de biztosan közeledik a nap, amikor teljes valójában megcsodálhatjuk Ben Affleck férfiasságát. Bizony, a hír igaz: a színész az MTV-nek erősítette meg, miszerint a Magyarországra a napokban érkező, Holtodiglan című filmjének szerződésében bizony – pályafutása alatt először – a pénisze is helyet kapott.

Forrás: AFP/Ethan Miller

„David (Fincher – a rendező) mondta, hogy ez nem hiúság kérdése, a közönségnek látnia kell, mi van a karakter hasa alatti részen. Nos, technikailag a pénisz a has alatt helyezkedik el" – magyarázta a 42 éves Oscar-díjas színész, akinek méreteit korábban kollégája méltatta. Akinek még ez sem lenne elég, az menjen el egy 3D-s vetítésre – így még intenzívebb élményben (khm) lehet része. 

Kim Basinger vagy Uma Thurman jobb az ágyban?
Egy forró hancúr a vásznon - és soha többé nem felejtjük el a filmet. A Life.hu ITT gyűjtötte össze minden idők legérzékibb szexjeleneteit. Csoda, hogy nem sistergett a filmvászon...

 

Ben AffleckfilmpéniszjelenetmeztelenGone Girl