Micsoda nő! Ő a filmtörténelem legszerethetőbb örömlánya

Forrás: InterCom -
Julia Roberts film prostituált Micsoda nő! örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzért kínálni szexuális szolgáltatást nem csupán a való életben, hanem a filmtörténetben is megvetendő dolognak számít. Néhány prostituáltnak mégis sikerült a lehetetlen – még ha csak a filmvásznon is.

Julia Roberts kultikus kurtizánja, Vivian, aki nem kokózik, viszont alaposan ügyel a szájhigiéniára, és fogselyemmel szedi ki a fogai közé ragadt epermagokat, talán a legismertebb szeretetreméltó prostituált.

Forrás: InterCom
Újabb bizonyíték! Sorra mészárolta a prostituáltakat a magyar családapa?http://www.life.hu/bulvar/20120926-e-jozsef-prostitualtgyilkolo-csaladapa-dnsnyomara-talalta-meg-a-rendorseg-karcag.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, elfogták a tettest, aki idén augusztusban kis híján megölt egy prostituáltat Kecskemét közelében. A Blikk úgy tudja, a tisztes családapának gondolt férfi nyomait egy korábbi prostituált-gyilkosság helyszínén is megtalálták.TV + BulvárProstituáltak is rúgták a bőrt Brazíliábanhttp://www.life.hu/news/20140616-prostitualtak-fociztak-braziliaban-hogy-felhivjak-a-figyelmet-a-nok-kizsakmanyolasara.htmlÖrömlányok fociztak egyetemistákkal Belo Horizontéban. Így akarták felhívni a figyelmet a nők kizsákmányolása ellen.News--Döbbenet! Prostituáltnak állt az énekesnő nővérehttp://www.life.hu/bulvar/20110310-dobbenet-prostitualtnak-allt-az-enekesno-novere.htmlMiközben a várandós Mariah Carey élete legboldogabb időszakát éli át, addig nővérének ennivalóra sincs pénze, ezért prostituáltnak állt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.