Tánc, dizájn és gasztrokultúra - ínyenceknek és haladóknak

kortárs tánc kulturális programajánló színház Vígszínház gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidülnek a nappalok, és hosszabbodnak a sötét esték. Használd ki a hétvégéket, és látogass el minél több helyre, hogy egy kicsit kikapcsolódhass! Amíg a németek az Oktoberfesten mulatnak, mi sem maradhatunk programok nélkül.

Magyar formatervezők kiállítása
2014. október 7. - november 2.

Az Iparművészeti Múzeum kiállítása a Magyar Formatervezési Díjhoz és Design Management Díjhoz kapcsolódóan a magyar design egy szeletét mutatja be. Kitüntetett alkotásokat, vállalatokat és további hat szervezetet mutat be a kiállítás minden designra érzékeny látogatónak.

Forrás: Eventswithlove

Mary Wingman Dance Evening
2014. október 14.

Fábian Barba, egy equadori fiatal táncművész értelmezte újra a ’30-as évekbeli expresszionista Mary Wingman szólódarabjait. A Trafó Kortárs Művészetek Háza előadásának különlegessége, hogy férfi fog női szerepeket eltáncolni. Ha érdekel a tánc, és nem riadsz vissza az egészen extrém előadásoktól, ott a helyed október 14-én a Trafóban!

Mester és Margarita a Vígszínházban
2014. október 12.

Október 12-én mutatják be a Vígszínházban Lukács Sándor főszereplésével, a cseh Docekal rendezésében a Mester és Margaritát. Ha szeretted Bulgakov regényét, jó élmény lesz színházban is újraélni a történetet, ha eddig még nem olvastad, adj egy esélyt neki színdarabként!

Forrás: Vígszínház

Csillogó kövek kiállítása
2014. október 11-12.

Október második hétvégéjén az ásványoké a főszerep a MOM Sportban. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt érdekes a program, hiszen szuper gyerekprogramokon szórakozhatnak a legkisebbek. A család nagyobb tagjait 3D-s barlangvetítés, bonsaikiállítás is várja a gyönyörű ásványok mellett. Részletes program itt:

Forrás: Arvaligroup

Budapest Design Filmfesztivál
2014. október 9-11.

A Design Hét még mindig tart és ezen a hétvégén is remek programokkal várja az érdeklődőket. Voltál már Design moziban? Most megteheted! A Király utcai Kolorban közel 50 filmet nézhetsz meg, amelyek mind a hazai kreatív szektor alkotásai. Nyugi, a popcorn sem marad el, a Super Channel Popkornbár rengeteg kukoricát tartogat neked! Az eseményre ne felejts el regisztrálni!

Dining City Országos Étterem Hét
2014. október 13-19.

Ha haspók, gourmet vagy főzőcskebajnok vagy, mindenképpen érdemes ellátogatnod az Étterem Hét rendezvényeire. Több mint 90 budapesti és számos vidéki étterem várja a kóstolni vágyókat. Ha egyébként nem szívesen fizetnél egy vagyont a háromfogásos vacsoráért, kóstold meg most rögzített áron, 3000 forintért! Itt tudsz asztalt foglalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.