Swingelj vagy mosodázz - egészen különleges hétvége vár rád!

Forrás: www.grapnwing.hu -
Magyar Nemzeti Múzeum bor koncert kiállítás swing buborék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mindenki a jövő hét végére készül, hiszen akkor végre négynapos ünnepünk lesz - lehetőség egy kis kikapcsolódásra. Addig viszont még túl kell lennünk néhány koránkelős munkanapon, így a mostani hétvégén is szükség lesz a szórakozásra, hogy átvészeljük a jövő hét elejét. 

Ízleld meg a swinget!
2014. október 22.

Igazi boogie és swing életérzés részese lehetsz a Group’N’Swing koncertjén a New Orleans Clubban. Hogy mi az, ami még a pörgős koncertnél is jobb lehet? Hát ha kiváló magyar borokkal fűszerezik! Egy szuper balatoni pincészet borai teszik fergetegessé a bulit. A belépőjegyért cserébe három pohár bort is megkóstolhatsz. Ha esetleg most lemaradnál, ne szomorkodj, november 29-én és december 11-én még felveheted a swingcipőt és részt vehetsz a boros-zenés eseményen!

Forrás: www.grapnwing.hu

Múzeum-kör-út
2014. október 19-24.

Október 19-én néhány napra az 56-osok terére érkezik a Századok sátra, a Magyar Nemzeti Múzeum óriási vászonbuborékja, amelyben a legmodernebb látványtechnikai megoldásokkal többszáz műtárgyat nézhetsz meg, ha felkeresed. Egészen újszerű élmény a múltat ennyire modern környezetben megismerni - a gyerekek és játékos kedvű felnőttek egészen biztosan imádni fogják!

Forrás: Magyar Nemzeti Múzeum

Bubbles mosoda party
2014. október 18.

Biztos volt, hogy már téged is elkapott az amerikai filmek mosodáinak hangulata, ahol a szereplők ismerkednek, beszélgetnek, miközben a ruháikat mossák. Te most egy még különlegesebb élmény részese lehetsz: október 18-án 14-19 óráig a Funzine Bubbles mosoda buliján az egész családdal kipróbálhatjátok ingyen a mosodát, közben amerikai focis fiúkkal és cheerleader lányokkal fotózkodhattok, részt vehettek a buborékfújó kísérleten, sőt láthatod, hogy a párod versenyszerűen szennyesládákat emelget, ugyanis megrendezik az apukák szennyesláda-cipelő versenyét. Nyugi, te sem maradhatsz ki az anyukák teregető versenyéből!

Poénzuhatag
2014. október 18.

Galla Miklóst legalább egyszer minden humorra nyitott rajongónak látnia kell a színpadon. Ezúttal a 3K-ban mutatja be önálló, Poénzuhatag című estjét. 90 perc garantált röhögőgörcs, a humorista dalokkal és vicces mozgásával is szórakoztatja a nagyérdeműt. Ja, és most végre megismerheted az igazi hangját - torzulásmentesen!

Fotó: Mudra László - Origo

Rózsaszín nap
2014. október 18.

Már biztosan te is tudod, hogy október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ilyenkor a világ egy kicsit rózsaszínbe borul, hogy összefogjon a betegséggel küzdő nőkért. Október 18-án nemcsak a parlament kupolája öltözik Budapesten rózsaszínbe, hanem nők és férfiak százai is, akik részt vesznek az Összefogás Hídja rendezvényen. Legyél te is köztük, támogasd a mellrák elleni összefogást! A Március 15. téren profi és amatőr táncosok tartanak bemutatót, és te is beszállhatsz a közös táncba a #pezsegjazéletért mozgalom részeseként!

20 dolog a 20 éves Ponyvaregényről - amiről még te sem tudtál!http://www.life.hu/kult/20141013-20-eve-mutattak-be-tarantino-filmjet-a-ponyvaregenyt-20-erdekesseg-a-film-korul.html1994. október 14-én mutatták be Quentin Tarantino korszakos filmjét, amely pillanatok alatt kultuszmozivá lett, és azóta is sokat idézett klasszikus maradt. A 20 éves Ponyvaregény előtt most 20 olyan érdekességgel tisztelgünk, amiket talán még a rajongók sem tudtak róla.KultAFPHíres újságírók mocskos ügyei a mozibanhttp://www.life.hu/kult/20141007-filmosszeallitas-hiresen-piszkos-ugyekben-nyomozo-ujsagirokrol-akiket-megorokitett-a-filmvaszon.htmlJobb, ha hallgatsz - az ezen a héten bemutatásra kerülő film címéül szolgáló mondatot gyakran hallhatjuk a moziban, pláne olyan újságírókról szóló történetekben, akik ronda ügyek után kutakodnak. Összegyűjtöttük közülük azokat, akik nemcsak a filmekben, de a valóságban is feltártak olyan üzelmeket, amik aztán mozivászonra kívánkoztak.KultOrigoGera Marina: "Mi, fiatal színészek, vágyunk arra, hogy filmezhessünk"http://www.life.hu/kult/20141010-kulturcsemege-gera-marina-szinesznovel-a-szabadeses-sztarjaval.htmlPálfi György filmjének, a Szabadesésnek egyik legerősebb szimbolikus képe egy nő kívülállását azzal ábrázolja, hogy felöltözött társaságban egyedül ő van meztelenül. A színésznő, aki eljátssza ezt a nőt, Gera Marina - vele készült ma a Kultúrcsemege.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.