Amikor a gyerekek megszabadulnak a szüleiktől és átveszik az irányítást

Forrás: AFP -
filmtörténelem gyerekek Reszkessetek betörők Macaulay Culkin kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen az, amikor a kamaszok teljes káoszba döntenek mindent maguk körül, amikor a szüleik egy kicsit is nem figyelnek rájuk? Megmutatjuk!

A Life.hu választása a nagy klasszikus: Reszkessetek, betörők!

Mindannyiunk kedvencében, ami minden karácsonykor kötelezően odaláncol minket a tévéhez, eleinte Kevin (Macaulay Culkin) is bevadul a boldogságtól, amikor megtudja, hogy a szülei otthon felejtették, amíg meg nem jelenik a környéket fosztogató betörőpáros. A lurkó eszén azonban nem tudnak túljárni, és kezdetét veszi a hősies és kreatív házőrzés, ami a nevetéstől könnyeket csal a szemünkbe. A teljes filmes listáért kattints IDE!

Forrás: AFP

Kultikus szupernők, akik megmentik a hétköznapi csajokathttp://www.life.hu/kult/20141015-angelina-jolie-kim-kardashian-anastasia-steele-erin-brockovich-katalin-hercegno-segitenek.htmlLétezik egy világ, ahol az emberek leelőzik a rákot az élet futóversenyén és ez a világ – ugyan olykor láthatatlanul – de itt van körülöttünk. Erről számos erős, kitartó nő tesz tanúbizonyságot nap mint nap, így teszik láthatóvá a láthatatlant. Miattuk hisszük el, hogy meg lehet tenni, lépni és élni olyan dolgokat, melyek korábban elérhetetlennek tűntek. A teljesség igénye nélkül gyűjtöttük össze azokat az ikonokat, akik mind hozzásegítettek minket ahhoz, amik mára lettünk. Kult--Szexpartik és dühkitörés munkaidőben – ezek a legdurvább irodai jelenetek a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20141018-a-filmtortenelem-legemlekezetesebb-irodai-jelenetei-egy-csokorban.htmlA filmtörténet legemlékezetesebb irodai jelenetei egy csokorban.KultOrigoJön, jön, jön! 3 részes lesz az új Harry Potter-filmhttp://www.life.hu/kult/20141017-3-reszes-lesz-az-uj-harry-potter-film-amely-70-evvel-a-tortenet-elott-jatszodnak.htmlMegerősítették: két év múlva érkezik a trilógiának szánt történet első része, amelynek forgatókönyvírója maga J. K. Rowling lesz.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.