Meghalt Marcia Strassman vígjátéksztár

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
Lisa Minelli halál John Travolta Marcia Strassman mellrák film sorozat Broadway Los Angeles meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
66 éves korában elhunyt a Drágám, a kölykök összementek! filmek színésznője.

Október 25-én, szombaton meghalt Marcia Strassman. A színésznő, aki John Travolta mellett játszott a Welcome back, Kotter tévésorozatban, 7 éven át küzdött mellrákkal.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez
John Travolta tagadja, hogy szexuális kapcsolata volt egy férfivalhttp://www.life.hu/news/20140917-john-travolta-tagadja-hogy-szexualis-viszonya-volt-egy-ferfival.htmlÉvekkel ezelőtt robbant ki a sztár szexbotránya, miszerint intim viszonyba került egy Douglas Gotterba nevű férfival. Végre Travolta is megszólalt az ügy kapcsán.News--Elhunyt a legendás Broadway színésznő, Elaine Stritchhttp://www.life.hu/kult/20140718-elaine-stritch-a-broadway-sztarja-szineszno-enekesno-meghalt.html89 éves korában, Michigani otthonában érte a halál a Brodway-ikont – írja a New York Times.Kult--Elhunyt a rákkal küzdő gyönyörű sztriptíztáncosnőhttp://www.life.hu/drlife/20140908-prikrill-zsuzsi-a-mellrakkal-kuzdo-sztriptiztancosno-elhunyt.htmlPrikrill Zsuzsi sztriptíztáncosnő blogján közölték a rossz hírt, mától az angyalok vigyáznak a mellrákkal sokáig küzdő Zsuzsira. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.