Próbáld ki a hétvége édes ízeit

Forrás: Thinkstock -
torta kulturális programajánló csokoládé színház fesztivál hot iron edzés whiskey koncert show sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége az édes pillanatoké. Kóstolhatsz csokit és tortát, bűntudat nélkül, hiszen utána jógán vagy hot iron órán ledolgozhatod. Kikapcsolódhatsz 100 nemes angol, ír, skót és japán társaságában is, ha a Whiskey Show-t választod. De ha inkább egy kis zenés programra lenne szükséged, arra is van ötletünk!

1. Nyílt Nap

2014. november 8.
Budapest, Monkey Boulder

November 8-án csajos és trendi edzésfajtákat próbálhatsz ki az óbudai Monkey Boulderben. Hot iron, body rope, boulder training és jóga. Ha ezek közül a szavak közül legalább három tök kínainak tűnik, ragadd meg a barátnőidet, és irány kipróbálni valamelyik edzésformát!

Forrás: Thinkstock

2. Csokoládéfesztivál

2014. november 18-20.
Szolnok, Hild tér

Kerek csoki, szögletes csoki, barna csoki, fekete csoki, édes csoki, keserű csoki… A szolnoki Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó november 7-8-ig várja az összes Gombóc Artúrt. Egy napra félreteheted a diétát, és végigkóstolhatod a magyar és a világ minden tájáról érkező kézműves csokikat.

3. Szentivánéj

2014. november 11. 19.30
Thália Színház

Helena válóperes ügyvéd, Bob egy maffiózónak dolgozik. Helenának flancos lakása van a legdrágább negyedben, és egy nős pasija, Bob alkalmi kapcsolatok közt teng-leng. Bob és Helena egy bárban ülnek. Az eső zuhog. Mindketten tele vannak előítélettel és hiányérzettel... Egy zseniális kamaradarabot nézhetsz meg Pelsőczy Rékával és Kocsis Gergellyel - róluk és rólunk. A Szentivánéjben a teljes harmincas generáció minden nyűge előkerül (mikor megyünk végre férjhez, miért iszunk annyit, kivel szexeljünk és minek...), de a tálalás nagyon vicces - garantáltan dőlni fogsz a nevetéstől a görbe tükör láttán!

Forrás: Katona József Színház

4. Whisky & Whiskey Show

2014. november 8.
Sofitel

A november 8-ai Whiskey Show-n 100 fajta ír, skót, amerikai és japán whiskyt kóstolhatsz végig a Sofitel Hotelben. Skóciából érkező szakértők segítségével próbálhatod ki a különböző italkülönlegességeket. A legkiválóbb bartendereknek is szurkolhatsz a whiskykoktél-versenyen.
Jéggel vagy jég nélkül, duplán vagy szimplán, néhány órára Jockey Ewingnak érezheted magad.

5. SütniCAKE Sütemény- és Tortafesztivál

2014. november 6.
Iparművészeti Múzeum

November 6-án, vagyis ma (!) ellátogathatsz a SütniCAKE Sütemény- és Tortafesztiválra, és megnézheted az Alice Csodaországban tematikájú tortaverseny győzteseinek műveit. Szuper inspirációkat kaphatsz, ha szeretsz a konyhában tevékenykedni, hiszen kreatív tortadíszítő workshopon próbálhatod ki, mennyire vagy ügyes sütidekoratőr.

Forrás: Thinkstock

6. Lövölde tér

2014. november 14.
Óbudai Kulturális Központ

Bár vidéken már egy éve turnézik Kern András, Hernádi Judit és Heilig Gábor a Lövölde tér című koncerttel, a budapesti közönségnek november 14-én mutatják be először az Óbudai Kulturális Központban. Kern András Lövölde tér című lemezét 25 éve dúdolják a rajongók. Ha te még nem ismered, itt az ideje. A "Kernádi" páros és Heilig Gábor neve garancia a jó szórakozásra!

A legvérszomjasabb szörny köztünk él és mindig új alakot ölthttp://www.life.hu/kult/20141022-filmosszeallitas-vampirokrol-az-igazi-drakula-premierjen.htmlDrakula gróf minden kétséget kizáróan a kultúra- és filmtörténet legnevezetesebb és egyben legvéresebb karaktereinek egyike, aki számtalan alakban feltűnt már a mozivásznon. Most Az ismeretlen Drakulában az eredetsztoriját és az emberi oldalát ismerhetjük meg, ez alkalomból pedig válogatást készítettünk a fővámpír leghíresebb és legkülönlegesebb megjelenéseiből.KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huA színikritikusok élete veszélyeshttp://www.life.hu/kult/20141031-riport-a-central-szinhaz-nyilt-probajarol-a-broadway-felett-az-eg-eloadasrol.htmlA Centrál Színház előadása, a Broadway felett az ég című musical nyílt próbáján jártunk. A történet szerint sorra halnak meg azok a színikritikusok, akik a közelmúltban leszólták a társulat tagjait - bármelyik színészről kiderülhet, hogy valójában sorozatgyilkos. Khm… Beszámolónkat óvatosabban folytatjuk.Kult--Bűn és megváltás - tudtad, mi mindent jelent az alma?http://www.life.hu/kult/20141029-az-alma-mint-szimbolum-egyszerre-jelenti-a-bunt-es-a-megtisztulast.htmlAlma... Sose szerettem. Sőt! Pedig úgy nyomta belém a nagyi, mintha fogyasztása, sőt, pukkadásig való bevitele az egészség elengedhetetlen kritériuma lenne.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.