Nosztalgiázz velünk! Vajon mi történt a Váratlan utazás egykori főhőseivel?

Forrás: CBC Television -
Gema Zamprogna Sara Stanley Felicity King sorozat Váratlan utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már megmutattuk nektek, hogy néz ki a Váratlan utazás című kanadai sorozat bájos kis Sara Stanleyje napjainkban. Most pedig azt is megtudhatod, mi történt a többi szereplővel. Egyikükből például pilatesoktató lett...

Felicity King, Gus Pike és a többiek. Kattints IDE és tudd meg, hová sodorta az élet a Váratlan utazás szereplőit a sorozat után!

A Life.hu választása: Gema Zamprogna (Felicity King)

A Sara idősebbik lányunokatestvérét, Felix nővérét játszó Gema Zamprognának voltak tévés munkái már a Váratlan utazás előtt is, de legfontosabb szerepe Felicity King megformálása volt. Ez így maradt a sorozat befejezése után is.

Forrás: CBC Television

Habár megjelent még egy-két szériában (utoljára 2008-ban a Murdoch nyomozó rejtélyei egyik részében), és játszott az Apple és a Microsoft történetéről mesélő Számító emberek című tévéfilmben Noah Wyle oldalán, Zamprogna gyakorlatilag elhagyta a színészi pályát. A színészet mellett táncosként is tehetségesnek számított, de ma egyrészt három gyermekét neveli, másrészt pilatest tanít édesapja táncstúdiójában.

Újra összeállnak a Gilmore-lányok http://www.life.hu/kult/20141114-ujra-osszeallnak-a-szivek-szallodaja-sorozat-foszereploi-alexis-bledel-lauren-graham-es-az-iro.html Az ATX televíziós fesztivál ünnepélyesen bejelentette, miszerint újra egy fedél alá hozza Alexis Bledelt, Lauren Grahamet és a sorozat íróját, Amy Sherman-Palladinót. Kult -- Mi lett a Reszkessetek, betörők! leggonoszabb szereplőjével? http://www.life.hu/kult/20141107-a-reszkessetek-betorok-cimu-film-egyik-betoroje-joe-pesci-igy-el-ma.html Hogyan élnek ma az 1990-es évek népszerű mozijának, a Reszkessetek, betörők!-nek a szereplői? Mi lett a gonosz betörővel? Mutatjuk. Kult Origo Bájos arcú sztárokból rémisztő plasztikbabák - színésznők, akik kés alá feküdtek http://www.life.hu/kult/20141107-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett-meg-ryan-nicole-kidman-renee-zellweger-arca.html Meg Ryan, Renée Zellweger, Nicole Kidman és még sorolhatnánk - egyre több híresség arca válik felismerhetetlenné a rengeteg plasztikai beavatkozás miatt. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.