transzvesztita Kulka János film szerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös paróka, erős smink, magassarkú cipő. Ezekkel a kellékkel kell megküzdenie Kulka Jánosnak a Swing című filmben.

A Swing című film transzvesztita főszerepe kedvéért öltött női ruhát és magassarkút a közkedvelt színművész. A film trailerét itt láthatod:

Kulka János a TV2 Aktívjának, számára a legnagyobb kihívást a magassarkúban való táncolás jelentette és arra a következtetésre jutott, hogy nőnek lenni nehéz!

Kedvcsináló Fazekas Csaba Swingjéhez

Három elkeseredett, különböző korú nőt (Csákányi Eszter, Ónodi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz (Törőcsik Mari) felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

Nosztalgiázz velünk! Vajon mi történt a Váratlan utazás egykori főhőseivel?http://www.life.hu/kult/20141114-a-varatlan-utazas-fohosei-felicity-king-es-sara-stanley-igy-elnek-ma-a-sorozat-befejezese-utan.htmlKorábban már megmutattuk nektek, hogy néz ki a Váratlan utazás című kanadai sorozat bájos kis Sara Stanleyje napjainkban. Most pedig azt is megtudhatod, mi történt a többi szereplővel. Egyikükből például pilatesoktató lett...KultOrigoEgy nappal élte túl felesége Gera Zoltánt, a Nemzet Színészéthttp://www.life.hu/kult/20141115-gera-zoltant-a-nemzet-szineszet-egy-nappal-elte-tul-felesege.htmlCsak egy nappal élte túl a Nemzet Színészét felesége, a 76 éves Helga. Az idős asszony Gera Zoltán lányával, Judittal beszélt utoljára. "Mi lesz most?" - ez volt Helga utolsó, kétségbeesett kérdése.Kult--Kedvenc Woody Allen-dumáink a nőkről és a kapcsolatokrólhttp://www.life.hu/kult/20141114-woody-allen-idezetek-nokrol-vagyrol-es-a-kapcsolatokrol.htmlEzen a héten mutatják be a mozik a világ legviccesebben neurotikus filmrendezőjének legújabb filmjét. A Káprázatos holdvilág a ’20-as évek Franciaországának bűvészei, mágusai és látnokai között játszódó romantikus komédia - mi pedig ennek apropóján összegyűjtöttük Woody Allen legjobb aranyköpéseit a szerelemről és a szebbik nemről.KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.