Egy hét múlva bulizhatsz a Beach Boys slágereire

Forrás: wikipedia -
strand Budapest Aréna koncert Budapest Beach Boys fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 26-án lép fel az Arénában a legendás amerikai banda, a Beach Boys. Óriási házibuli lesz!

Egy hét van hátra a Beach Boys budapesti koncertjéig. November 26-án 19 órakor nyitják a kapukat, nem lesz előzenekar, így a banda 8 óra körül már színpadra lép és kétórás koncertet ad egy rövid szünettel.

Forrás: wikipedia

A több mint 200 négyzetméteres színpadon igazi strandhangulatot fognak kialakítani, 10 nagy pálmafa és 8 trópusi növény mellett még a szörfdeszkák is a díszlethez tartoznak, a színpad hátterét pedig egy több mint 120 négyzetméteres kivetítő adja.

A zenekar semmilyen luxusigényt nem adott le, nem kértek luxusautókat sem, kisbuszokkal közlekednek a városon belül. Közös öltözőt használnak, amelybe a tükrökön kívül csak kanapékat kértek.

Az étkezés kapcsán sem támasztottak extra igényeket, csirke- és pulykahúsos, halas és vegetáriánus menüt szeretnének salátákkal és zöldségekkel. Italok kapcsán is csupán ásványvíz, kávé, tea, jegestea és üdítők szerepelnek a listájukon, minimális sör- és bormennyiséggel kiegészítve.

A Beach Boys tagjai egyébként elkötelezett környezetvédők, lehetőség szerint újrahasznosítható anyagok felhasználását kérik, így például papírpoharakat a műanyag helyett, illetve szelektív hulladékgyűjtést.

Elkészült A szürke ötven árnyalata előzetesének magyar változatahttp://www.life.hu/kult/20141118-elkeszult-a-szurke-otven-arnyalata-elozetesenek-szinkronos-magyar-valtozata.htmlItt az idő, hogy elkezd szoktatni a füled Anastasia Steele és Christian Grey magyar hangjaihoz: elkészült a várva-várt trailer szinkronos változata. A kommentelők kifakadtak a magyar szinkronhangokon. Ismerd meg őket!KultOrigoVajon megdicsérheti-e Rudolf Péter az ifjú kollegina haját?http://www.life.hu/kult/20141113-a-central-szinhaz-megis-kinek-az-elete-cimu-eloadasan-jartunk.htmlÚj szereposztásban látható a régi klasszikus a Centrál Színház nagyszínpadán. Celebszomorító sztárriporterünk ezúttal a Mégis, kinek az élete? című előadáson járt, ahol körbeszimatolt, hogyan élik meg a színdarabban játszó régi színészek az újak érkezését. És a címben feltett kérdésre is választ kapunk.KultOrigoNosztalgiázz velünk! Vajon mi történt a Váratlan utazás egykori főhőseivel?http://www.life.hu/kult/20141114-a-varatlan-utazas-fohosei-felicity-king-es-sara-stanley-igy-elnek-ma-a-sorozat-befejezese-utan.htmlKorábban már megmutattuk nektek, hogy néz ki a Váratlan utazás című kanadai sorozat bájos kis Sara Stanleyje napjainkban. Most pedig azt is megtudhatod, mi történt a többi szereplővel. Egyikükből például pilatesoktató lett...KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.