Sandra Bullock mint a 007-es film főgonosza? Miért ne?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Christoph Waltz film Sandra Bullock James Bond Spectre gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már kiderült, hogy a zseniális Christoph Waltz játssza a következő, decembertől forgó 007-es film főgonoszát az új James Bond-filmben, mi eljátszottunk a gondolattal, hogy ki lenne az a tíz további kiváló színész, akik szintén remekül tudnák terrorizálni az angol szuperkémet.

Sandra Bullock tökéletes lenne a szerepre, de a többi jelöltet IDE kattintva láthatod.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Sandra Bullock oly' régóta játssza már a jó kislányt, hogy igazán itt lenne az ideje, hogy kibújjon a bőréből, és a bájos romkomhősnők vagy aranyszívű családanyák után egy igazi gonosztevőt formáljon meg. Mondjuk, ha százzal megszorozná azt, amit a Nász-ajánlat (eleinte) gonosz főnöknőjeként művelt, máris helyben volnánk. A színésznő mindenesetre most gyakorolhat egy kicsit, hiszen a Gru-filmek folytatásaként készülő Minionsban ő lesz a főgonosz szinkronhangja. Ezek után már gyerekjáték lenne egy velejéig gonosz karakter megformálása.

Miért pont Spectre?

Furcsa címet kapott a legújabb Bond-film, ám a rendező Sam Mendes többek között ennek okát is napvilágra hozta a film csütörtöki online sajtótájékoztatóján. És kiderült végre az is, kik lesznek a mozi szereplői. Erről ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.